eterisk citronolja

I aromaterapi eterisk citronolja har ett otroligt brett användningsområde. Citron frammanar bilder av friskhet och renhet och solsken och saft. Citron eterisk olja som utvinns genom kallpressning av färska skal detta eterisk olja har en skarp och syrlig, medryckande ren citrondoft och luktar precis som färskriven peel.As citronolja kommer från färska skala det ska endast erhållas från ekologiskt odlade frukter som är fri från bekämpningsmedel.

Citron eterisk olja har höga halter av ett ämne som heter limonen. Denna förening har forskat för sin förmåga att bekämpa cell mutation, vilket är det första steget till cancer. En vän till mig kunde slå bröstcancer med hjälp av eterisk citronolja.

Dessutom förbättrar cirkulationen och stimulerar immunförsvaret genom att öka vita blodkroppar. Hälsa klokt, är det främst används för cirkulationsproblem, arterioskleros, fetma, parasiter, urinvägsinfektioner, åderbråck, ångest, högt blodtryck, matsmältningsproblem, depression och acne.

Citron eterisk olja har antiseptisk-liknande egenskaper och innehåller ämnen som har studerats för deras effekter på immunförsvaret. Det kan fungera som ett insektsmedel och kan vara välgörande för huden.

De starka antiseptiska kvaliteter av denna olja är bra för rengöring av insektsbett, skärsår och sår. Det sägs att ha en antiseptisk karaktär för halsont från hosta, influensa och förkylningar, och är användbar för att sänka hög feber.

Citron eterisk olja är bra för:

Ett. Bett och stick: Badda snyggt olja på bettet eller sting.

2. Katarr / förkylningar: Blanda i transportör olja och massera ansiktet och huvudet, eller andas.

Tre. Kylskador: Blanda i transportör olja och försiktigt gnugga de drabbade områdena tre till fyra gånger om dagen. Eller använd i ett fotbad, blötläggning fötterna i femton minuter.

4. Munsår: Badda med en bomullspinne som fuktats med 2 tsk (10 ml) av kokt vatten som 5 droppar olja lagts.

Fem. Munsår: Sandskädda på ren olja, eller göra en gurgla tillsätta fem droppar till ett medelstort glas vatten.

Lägg en droppe citron till ditt vatten för att rena den och ta bort eventuella gifter. Om du reser och vet inte om vattnet är av god kvalitet, tillsätt en droppe innan man dricker för att skydda dig. VARNING: inte förbrukar en eterisk olja som inte är terapeutisk klass, EOBBD testat!

Lemon är en stämning hiss, sprida det att piggna till ditt humör och göra allt omkring dig känner sig ren, fräsch och ljus. Utmärkt att diffundera i ett sjukrum för att förhindra andra från att bli sjuka och att hjälpa den person som är sjuk har en mer glatt sinnelag. Det är som att låta solen i.

Det är en utmärkt olja för att behandla högt blodtryck-helt enkelt använda den på fotsulorna. Den kan användas för fetma och även svaghet och aptitlöshet. Det är renande och avgiftande för levern och kan gynna problem som celluliter. Lemon sammandragande egenskaper är bra för hud rynkor. Det är också effektivt mot skabb och andra parasiter. Citron olja klargör allt genom upphöjning och fokus gör det fördelaktigt för ångest.