heliga platser i Australien paralleller i aboriginska naturlig läkning och DNA Theta Healing

Som en DNA Theta Healing utövare och en infödda australier, har jag ofta slagits av parallellerna Theta Healing aktier med Aboriginal naturlig läkning. Med DNA Theta Healing arbetar vi med trossystem: Genetiska föreställningar, övertygelser Kärna, övertygelser Soul och övertygelser Historia. Vi arbetar också med kvantfysik. Det finns ingen separation mellan dig och miljön. Sättet du reagerar på något är hur det kommer tillbaka till dig. Vad du tror är vad du får.

Med DNA Theta Healing kan vi spåra våra föreställningar till mycket specifika tider, specifika personer, och specifika platser. Det vill bara gå på walkabout som aboriginerna i Australien, men istället för att gå på en walkabout i öknen, vi går på walkabout på 7: e planet av existens, och ansluta med skaparen av allt som är att få svar.

Enligt Aboriginal tro, är allt livet som det är i dag en del av en stor oföränderlig nätverk av relationer som kan spåras till de stora förfäder av Dreamtime. Utrymmet mellan naturen och människan, livet och döden, och det förflutna, nuet och framtiden är sömlös. All tid är relaterad. Allt finns för en anledning. Det finns inga missanpassade eller olyckor – bara missförstånd och mysterier ännu inte avslöjat för den dödliga människan. Inslag av dessa föreställningar är precis som många teorier som finns i kvantfysik och principer som beskrivs i DNA Theta Healing. Det är fascinerande att se parallellerna och likheterna mellan dessa mycket gamla trossystem de infödda i Australien och de mest moderna vetenskapliga teorier och tekniker i DNA Theta Healing.
För aboriginerna, vistas nära jorden är av yttersta vikt, särskilt när det gäller de heliga platserna tros ha stor energi. Den kontinenten Australien är en av många heliga platser i världen. Bara stöpning av ett plan du kommer att känna kraften i marken. Det har några av de äldsta bergarterna på jorden, ungefär 4 miljarder år. Det separerade från Antarktis lite mindre än 100 miljoner år sedan och var en gång ansluten till Sydostasien via en bro på bara några tusen år sedan. Dess geologiska underverk är så fascinerande och unik som den aboriginska kulturen gett liv där.
Många av de geologiska underverk Australien anses helig för aboriginerna, och dessa anrik landskap är en viktig del av Aboriginal människors religiösa övertygelser. Dessa unika egenskaper är vad som drar så många DNA Theta Healing utövare till Australien, som söker det perfekta stället att ta en reträtt och utforska och öva detta mycket avancerad form av alternativ healing.
Australien är den minsta kontinenten i världen och den största ön i världen. Det är en kraftfull mark fylld med skogar, öknar och Great Barrier Reef, hem för tusentals olika arter av fiskar och koraller. Utöver sin oöverträffade geografiska skönhet, har Australien en lång historia och infödda kultur går tillbaka tusentals år, och en som är säker på att fascinera och öka sin personliga reträtt utforska Theta Healing. Uluru kallas annars Ayers Rock är en av de heligaste platserna för aboriginerna. Enligt de Anangu traditionella markägare av Uluru:
“Världen var en gång en odefinierbar plats. Ingen av de platser som vi visste fanns förrän skapare varelser, i form av människor, växter och djur, reste vida över landet. Därefter, i en process av skapande och förstörelse, bildade de landskap som vi känner den idag. Anangu mark fortfarande bebos av andar dussintals av dessa förfäders skapare varelser som kallas Tjukuritja eller Waparitja. ”
En annan helig plats i Australien är de tre systrarna i Blå Moutains. Den Aboriginal dröm-tid legenden säger att tre systrar, “Meehni ‘,’ Wimlah ‘och Gunnedoo” levde i Jamison Valley som medlemmar i Katoomba stammen. Dessa vackra unga damer hade förälskat sig tre bröder från Nepean stammen, men tribal lag förbjöd dem att gifta sig. Bröderna var inte glada att acceptera denna lag och beslutade därför att använda våld för att fånga de tre systrarna och orsakar en stor tribal strid. Som livet för de tre systrarna var allvarligt i fara, tog en witchdoctor från Katoomba stammen på sig att vända de tre systrarna till sten för att skydda dem från skada. Medan han hade för avsikt att vända förtrollningen när striden var över, var witchdoctor själv dödad. Eftersom han bara kunde vända förtrollningen att återgå damerna till sin forna skönhet, systrarna kvar i sin magnifika klippformation som en påminnelse om denna kamp för kommande generationer.
Det finns många andra heliga platser i hela den stora och varierande landskap av Australien, och när du besöker dessa heliga platser, man omedelbart känner kraften i marken och den enorma energi som den har.
Inspirerad av de stora naturliga underverk i sitt hemland, har aboriginerna i Australien integrerat de mäktiga krafter naturer i deras trossystem och praxis för naturlig läkning, där växter, djur och heliga naturområden utgör en sammankopplad och uppstigande livets väv. Detta sammankopplade banan består av många riken i andevärlden.

Australien har fantastiska varelser som verkar vara något av en berättelse saga såsom näbbdjuret eller echidna. Det finns också de wombat, saltvatten och sötvatten krokodiler som är några av de största i världen. Du kan absolut inte glömma känguru eller koala. Det finns även emu och kookaburran. Du kan också hitta många av världens mest giftiga ormar när du reser genom de tropiska skogar, mangroveträsk och outback. Ett däggdjur, i synnerhet, är ofta förknippad med Australien och det är dingo. Dessa fantastiska varelser är väldigt mycket en del av de rika naturlandskap som som kan upplevas, och är en viktig del av aboriginernas kultur.

För aboriginerna, är syftet med växtriket för att mata djur och människor, för att hålla marken tillsammans, för att förbättra skönhet, för att balansera atmosfären, och att vara en kamrat och lärare genom exempel. De är de ursprungliga “miljöaktivister.” Många urfolk tror att de växter och träd sjunger till människor tyst, och allt de begär är att vi sjunger till och ta hand om dem i gengäld.

Som en australisk, när jag först började utforska naturlig läkning många år sedan var jag naturligt dras till många aspekter av aboriginernas kultur som skulle kunna införlivas i min healing praktik. En av mina lärare, Pamelia Evans hade arbetat med aboriginerna i Australien under tre decennier. “Aboriginerna tror att du kan berätta allt om en person på hur växter reagerar på en person eller när du ger en person blommor”, skulle hon säga. “Bara titta hur växter eller blommor reagerar på personen. När du gör det växten tar i energi av personen och dess omgivning. Vanligtvis, om personen eller platsen har dålig energi anläggningen kommer att vissna och dö snabbt, nu roll hur mycket vatten och mat du ger växten. Med blommor, om blommorna sista och sista och sista personen har stor energi. ”

Likaså har Vianna Stibal, grundaren av Theta Healing, sa “när jag går på väg jag skicka villkorslös kärlek till mina växter. De ligger kvar i en upphängd Tidsresa, och de är friska och glada när jag återvänder. “Min mamma gör det också med sina fabriker i Australien och i Italien där hon bor en del av tiden. Jag gör det också.

Detta är bara ett exempel på kraften i icke-verbal kommunikation med element i vår miljö, och de paralleller i aboriginska föreställningar med DNA Theta Healing.

I DNA Theta Healing vi har 7 plan av existens, är växtriket 2nd existensplanet och vi hedrar den 2: a existensplanet precis som vi hedrar och respekterar alla andra plan av existens. Vi använder alla plan av existens genom Skaparen av allt som är från 7 plan av existens.

De australiska aboriginer talar om jiva eller guruwari, ett frö makt deponeras i jorden. I Aboriginal världsbild, lämnar varje meningsfull aktivitet, händelse, eller livet process som sker vid en viss plats bakom en vibrerande rest på jorden, som växterna lämnar en bild av sig själva som frön. Formen av marken – dess berg, klippor, flodbäddar och vattenhål – och dess osynliga vibrationer upprepa händelser som förde denna plats i skapelsen. Allt i naturen är en symbolisk fotavtryck av de metafysiska varelser vars agerande skapade vår värld. Som med ett frö, är styrkan av en jordisk plats gift med minnet av dess ursprung.

Här kommer jag att ge en jämförelse sida vid sida av aboriginer och DNA Theta Healing:

vissa aspekter första planet av Theta Healing:
Moder Jord, kristaller, mineraler, jord, stenar,
Allt icke organiskt material på jorden
All jord i råformat, icke organiska (före bindning med kol)
Healers: alkemister Crystal Läkningar, Telekinesis Mind Over Matter, flytta saker utan att röra dem. Det finns en mineral för varje sjukdom.

Aboriginal övertygelser: aboriginer har känt detta intuitivt, och de är verkligen alkemister. De utför Crystal helanden för många sjukdomar, använder de Kristaller för att förbättra deras telepati och de används också Kristaller att åberopa regn. Aboriginal medicin Män hade ibland Kristaller sätta inuti dem att ge särskilda befogenheter. Aboriginal medicin Män / Shaman definitivt kan göra Telekinesis sinnet över materia, kan de flytta saker utan att röra dem.

vissa aspekter andra plan av Theta Healing:
Organiskt material (växter, träd, älvor, elementaler)
kol molekyler.
Du kan tala med växter, tala sitt språk.
Välsigna din mat, så din mat vet att det har behandlats med respekt.
Det är en växt eller ört eller kombination av örter för varje sjukdom.
2nd Plane är sammankopplingen mellan 1st & 3: e nivå.

Aboriginal övertygelser: Aboriginerna vet detta och de läker använda växter. Aboriginerna förstå sambanden mellan jorden, växter och människor och djur. Människor och djur är den 3: e Plane. Aboriginer hedra och respektera mark och växter. De respekterar även de växtprodukter Spirits.

vissa aspekter tredje plan Theta Healing:
Är där människa och djur existerar.
Proteinbaserade molekyler, kolstrukturer och amino strukturer syra.
Lärande grund av hur man styr kroppen, sinnet och känslorna.
3rd Plane är den lärande marken för 5th Plane. (Femte Plane Healing folk kanalisera änglar, profeter, sprit, Physic kirurgi.

Den 3: e planet av fantasi, problemlösning, av flykt eller kamp.
På 3: e Plane det finns en amino syra för varje sjukdom.

Aboriginal övertygelser: Den 3: e plan av existens för urinvånarna är den fysiska världen. Från den fysiska världen de kontakt med himlen och djuren. Den nära kopplingen är mänskliga världen, Sacred World och fysiska världen. Aboriginer heder och respekt mark och djur. När de är hungriga och de måste döda ett djur. De tillåter djurvärlden för att avgöra vilka djur ska avlivas. Aboriginerna använder denna 3: e plan som en sann övningsfält för 5thePlane utbildning själva styra sitt sinne, kropp och känslor.

vissa aspekter fjärde plan Theta Healing:
Detta är Andens rike, där människor existera efter döden. Där Ancestor gå i väntan.

Högre vibration, där molekylerna rör sig snabbare än i 3: e Plane. Du lär dig att behärska anden. Högt utvecklade guider är här. Shaman & Medicin Män använder ofta Spirits & Förfäder för helanden. Detta är plan dualism: fader himmel och moder jord. Sjukdom måste vidtas för att transformera och läka det. Massor av Animal Spirits och Shifters form i inhemska kulturer.

Aboriginal övertygelser: Den 4: e plan av existens för aboriginer är en del av landet som förbinder med den mänskliga världen, som är ansluten till Ceremonier, förmåga att förändra, familjerelationer, regler för uppförande som är anslutna till Sorcery. Denna 4: e plan av existens för aboriginer är också en del av den Heliga World, som är ansluten Stories, som är ansluten till Destruction att ändra, som är ansluten till kunskap om Seven helanden. Den 4: e Plane för aboriginer är medicinen Män där de har möjlighet att använda alla sina befogenheter att använda djur sprit, forma skiftande, omvandla sjukdomar och människor helande.

vissa aspekter femte plan Theta Healing:
Uppdelad i hundratals grader. Detta är planet för den ultimata motsatta tendenser. Människor kanalisera änglar, profeter, Spirit Healing, Physic kirurgi. Healers använder denna nivå för healing är bundna av regler och ofta läka med offer av energi. Vissa föreställningar av den 5th Plane är jag måste straffas. Det är själviskt att läka mig själv. Jag kommer att handla mina ögon för att synens gåva. Jag kommer att offra mitt liv för dig livet. Jag måste dö för att komma nära Gud. Jag måste bevisa min kärlek till Gud. Även Healers från 5th Plane tror att de är speciella och måste hedras och fruktad. När healers utnyttja den 5th Plane de utnyttja gränser 3rd Plane. Dessa gränser är placerade vid den 3: e planet så att de kan röra sig över dem och komma tillbaka till 5th Plane.

Aboriginal övertygelser: Den 5: e plan av existens för aboriginer är en del av landet som förbinder med den mänskliga världen, som är ansluten till Ceremonier, förmåga att förändra, regler för uppförande som är ansluten till trolldom. Denna 5: e plan av existens för aboriginer är också en del av den Heliga World, som är ansluten bestraffning. Aboriginerna gör definitivt Physic Kirurgi. Aboriginal medicin Män / shamaner offra definitivt sin energi för att läka eller lägga besvärjelser på människor. Också Aboriginal medicin Män eller shamaner är i centrum för sitt samhälle och stam. Aboriginerna tror att utan en Medicine Man / Shaman de skulle ha fullständig degeneration av deras ordning och liv. Aboriginerna tror definitivt det aboriginska medicin Män / Shamaner är speciell och bör hedras och fruktad.

vissa aspekter sjätte plan Theta Healing:
Detta är det plan av lagarna. Lagar styr universum, vår galax, solsystem, jorden och även oss.

lag magnetism
lag el
lag sanning
naturens lag
lag medkänsla
Lagen om orsak och verkan
tyngdlagen
lag av ljud
lag av ljus

Det finns många fler lagar. Healers använder 6th Tones Plane användning, Numbers, sakral geometri, former, ljus och färg. Healers i den 6: e planet vet att de lever en illusion, och de riktar sin illusion. De behöver inte längre straffa sig för att växa och utvecklas. Det finns ingen kamp mellan gott och ont det elimineras, det ersätts med sanningen. Människor som är helt på denna nivå kallas mystiker.

Aboriginal övertygelser: Den 6: e plan av existens för aboriginer startar från marken, då det sammanbinder med webbplatser, då det spår till berättelser som förbinder den Heliga World. Från delstaten Den håller också till lagarna. Också från den Heliga World finns en annan samhörighet till Healing och se framtiden, vilket i Theta Healing du använder kvantfysik, du skapar den värld som du vill ha med vad du skapar i nuet. Aboriginerna använder alla universums lagar och har gjort så miljontals år för att läka tillsammans med toner, sakral geometri, former, ljus, färg och esoteriska Numbers. Aboriginerna är definitivt mystiker.

vissa aspekter sjunde planet Theta Healing:
Är ren energi av skapelsen. Är ren villkorslös kärlek.
Du har omedelbar Healing. Som en Healer med 7th Plane du har massor av energi. Du inte uttömmer själv. Du känner återupplivas. Som en Healer med 7th Plane du kan höjas till perfekt hälsa. 7th Plane är Plane of Pure Wisdom. När en Healer ansluter till den 7: e Plane, är hon ett vittne till Gud gör healing. De helanden är enkelt gjort. Frågor ändras utan självkritik. Övertygelse förändrats direkt. Healers som arbetar på den 7: e Plane väcks mästare.

Aboriginal övertygelser: Den 7: e plan av existens för aboriginer är baserat på deras tro på två former av tiden, två parallella strömmar av aktivitet. En är den dagliga målet aktivitet, är den andra en oändlig andlig cykel kallas “dreamtimen”, verkligare än verkligheten själv. Vad som än händer i dreamtimen fastställer värden, symboler och lagar av aboriginska samhället för sina liv. Det är en koppling till ren skapelse. DNA Theta Healing delar dessa principer.

Med DNA Theta Healing, det handlar om att ansluta till Skaparen av allt som är på 7: e Plane Existens att manifestera din verklighet. För aboriginerna i Australien, är det spendera på tiden i drömtid, för verkligheten finns det mer verkligt än verkligheten själv. När de kommer tillbaka till vardagen som de har möjlighet att föra tillbaka till sin verklighet verkligheten i Drömtid.

Den flytande verklighet Dreamtime är sant även för en person som praktiserar DNA Theta Healing. När vi går upp till skaparen av allt som är på 7 existensplanet vi skapar den verklighet som vi vill att vår värld ska vara som, och, hur vi vill att verkligheten i våra liv för att vara. Det är där vi ändrar vår verklighet och våra trossystem. Det är där vi förändrar våra celler och vårt DNA för att förbättra vår hälsa och att förbättra oss själva fysiskt, fysiologiskt, mentalt, andligt, känslomässigt, psykologiskt, och de förändringar som vi är kapabla att göra här är obegränsade. Vi förändrar vårt DNA Blueprint på cellulär DNA-nivå. Den DNA Theta Healing utövare använder kvantmekanik i bevittnar förändringarna, aktivera kvantfysiken genom bevittnar processen. Den DNA Theta Healing Practitioner måste tro på denna process och vad de bevittnar för att ändringarna ska bli verklig. Kunden måste också tro de förändringar i DNA Theta Healing Practitioner bevittnar medan Skaparen gör den helande. Genom allt detta inträffar samtidigt, är lagen om orsak och verkan aktiveras och vi manifestera helande till verklighet i våra liv.

Aboriginerna tror på allt de ser i drömtid, och det är därför Dreamtime är verkligare än verkligheten själv. I Aboriginal Dreamtime de tror när folk avgår, lämnar de bakom en andlig energi i varje aspekt av världen. Som ett resultat av alla saker har en plats i landskapet som är både andligt och fysiskt, och Dreamtime fortsätter att mingla med den fysiska världen.

DNA Theta Healing detta är exakt samma. När våra förfäder eller anhöriga lämnar, lämnar de en andlig energi. Medan de är vid liv och även efter att de har gått och de lämnar också med dig sina trossystem, och dessa föreställningar blir en intrical del av dina komplexa system av övertygelser.

Eftersom DNA Theta Healers är det viktigt att vi som frågan “Är din tro för dig?” Om de är, så är det bra. Men om medvetandet tro att du inte jobbar för dig längre, då DNA Theta Healing är en verkligt djupgående helande modalitet som gör att du kan ändra paradigm av ditt liv, flytta de trossystem som inte längre tjänar dig, och som de verklighet urinvånarna skapar i Dreamtime, så att du kan skapa den fastighetssektorns som du vill för ditt liv.

För aboriginerna, är utrymmet inte tid kontinuum inom vilken alla ting existerar. Myt är en levande del av medvetandet, allt som sker i landet blir en del av själva marken. I detta sammanhang innebär tid inte separat en sak från en annan, och det är inte bara de shamaner som vandrar i två världar, för i sin kärna, är detta exakt vad Theta Healer gör.