hur fungerar hypnos fungerar

Så, hur fungerar hypnos fungerar? Under hela den här artikeln hoppas jag att ge dig en enkel förklaring av effekterna hypnos har på din hjärna. Vem vet, kanske kan det hjälpa dig också!

Hypnos kan du komma åt ditt undermedvetna, den mest kraftfulla aspekten av din hjärna. Hypnos hjälper dig att göra önskvärda, bestående förändringar i ditt liv genom att programmera om dina tankemönster och vanor.

I motsats till populära föreställningar, är du inte medvetslös när i ett hypnotiskt tillstånd. Hypnos är ett naturligt tillstånd i sinnet som ligger mellan det medvetna tillståndet och sömn. Har du någonsin kört längs en rutt som du använder regelbundet och utan att inse, vandrar ditt sinne och du kommer fram till din destination utan att vara medveten om varje tur du gjort? Ja detta liknar det hypnotiska tillståndet.

Hypnos kommunicerar med ditt undermedvetna som står för 90% av hjärnan. Detta är den del av hjärnan som lagrar alla minnen och där vanor är etablerade. det undermedvetna ser i bilder, så ju mer detaljerad din bild är ditt slutmål, desto snabbare ditt undermedvetna kommer att skapa en ny idé och sedan ditt medvetna nivå av tänkande automatiskt godtar det.

Hypnos är helt avkopplande och du är medveten om och har kontroll över hela sessionen. Hypnos ger dig valfrihet, hjälper dig ta kontakt med ditt undermedvetna, och ger dig kontroll, något som du förmodligen inte har haft i år!

Så, hur fungerar hypnos fungerar? Tja, de flesta människor ser hypnos som en sista utväg för att sluta röka eller gå ner i vikt. Men hypnos är faktiskt, en dynamisk och vital läkningsprocessen i alla aspekter av psykisk vård. Hypnos är inriktat på att finna ursprunget till en persons problem. Genom processen av hypnos det undermedvetna går till den ursprungliga orsaken, vilket i sin tur gör det möjligt för personen och hypnosterapeuten att bearbeta känslorna kring orsaken. Dessa känslor kan då vara läkt och tillåta människor att leva sina liv som de vill.

Hypnos kan ge dig en möjlighet till andligt uppvaknande, så att du kan uppnå personlig och professionell utveckling, därmed läka kropp, själ, ande.

I en nyligen genomförd studie, rapporterade en hälsotidning följande slutsatser:

Psykoanalys: efter 600 sessioner 38% gjorde en återhämtning.

Behavior Therapy: efter 22 sessioner 72% gjorde en återhämtning.

hypnoterapi: efter 6 sessioner 93% gjorde en återhämtning.

Som denna studie visar tydligt, är Hypnos effektivare och kräver mindre tid för att nå sitt mål än traditionella beteende terapi eller psykoanalys.

I ett hypnotiskt tillstånd, är du mer mottaglig för nya idéer och du kan mer effektivt bearbeta de känslor kopplade till upplevelser, som skapade den smärta, rädsla, sorg, ilska, skuld, skam, förnedring och låg själv självkänsla i första hand. Vilket gör att du återta kontrollen över ditt liv.

Tja, har jag svarat på din fråga, hur fungerar hypnos fungerar?

Om du vill ha mer information om hur hypnos kan hjälpa dig, besök min hemsida:

www.howdoeshypnosiswork.com