mellanmål för diabetespatienter, snacks att förhindra och kontrollera diabetes

Snacks för diabetespatienter och snacks för att förebygga och kontrollera diabetes går hand i hand och båda är viktigt att notera att de är sammanflätade. “Är bättre att förebygga än att behandla” som ordspråket säger, men hur många är besvärade av detta faktum? Du äter, svälja och mumsa allt som kommer i din väg, förutsatt att den inte är giftig. Förebyggande och kontroll i reala termer, bor på ett strikt balanserad kost, inget överutbud av någon komponent och går enligt begreppet BMI – Body Mass Index krav. Snacks i sig är små snabba lösningar, som då summeras, kommer även att vara mer än en normal måltid många gånger. De är en nödvändighet men och det är även rekommenderat att mellanmål en eller två gånger i mellan måltiderna, plus minst en vid läggdags för att undvika hypoglykemi vid patienter, men, tänk på följande också:

Ett. Din livsstil och vanor förknippade med småätande.

2. Planerade dagliga regelbundna måltider vis-a-vis småätande.

Tre. Dina krav i syfte att kontrollera och hantera blodsocker.

4. Din specifika krav att kontrollera och styra kalorier mot viktökning.

Oavsett om du vill kontrollera diabetes eller förebygga och kontrollera dess utbredning, är det viktigt att välja snacks som är höga i fiber, låg i kalorier och måttlig kolhydrater och protein. I namn av att kontrollera och förebygga, andra över äta och när fetma sätter in, börjar den onda cirkeln igen. Det är ett vanligt faktum, många diabetiker mellanmål eller hemskt att tungan, massproducerade och dåligt monterade, ja det är sant! Men glöm inte att du är mycket få. Tillverkaren bryr sig mindre om de ser efter alla bulks av hans produkter är goda för alla och flytta från hyllorna mycket snabbt. Efter att ha förstått att du småäta helt enkelt att balansera din socker och inte på skoj som en dålig vana nu kan vi gå ett steg längre för att utvärdera utseende av dessa snacks.

Recept finns många i prydliga paket över i våra butiker eller på nätet som är väl märkta och skrivet med stora bokstäver “för diabetes” betyder att du är välkommen att välja och göra dig ett mellanmål passar din smak. För vår diskussion skulden av varje ska lämnas för framtida presentation men för märkning jag kommer att sträva efter att plocka en eller två i förbigående.

2 eller 3 skivor fullkornsbröd – brun om möjligt – med 2 uns av kalkon toppad med senap, sallad och tomat eller tomatsås. Detta mellanmål kommer att förse dig med tillräckliga kolhydrater, protein och vitaminer och fungera som en särskild lokal mellanmål, ingen uppvärmning behövs.

Det är tillåtet att göra något för dig själv, och samtidigt tänka på det faktum att om socker vara låg medan hela ramen är så balanserad kost som möjligt. Till ditt förfogande finns många ingredienser från frukostflingor, skummjölk, gurka, cogets, gräsplaner, honung, jordnötssmör, morötter, fisk och kyckling till bär och bönor, vilket du kan göra din kombination. Tillsatserna är gott och aptitretande, men notera att inte bryta den viktigaste regeln att pumpa dig med värdelösa tom skräp, att sluta göra det omvända. Den tumregel är att ha om möjligt en stadig leverans av minst 30-35 g kolhydrater per mellanmål.

Du uppmanas att ta tid att välja färdiga mellanmål som är nyttigt och hälsosamt, om du inte är i stånd att göra dig själv en. Detsamma gäller proteiner och vitaminer. Denna kombination hjälper dig att hålla full längre, hålla din matsmältning upptagen och förhindrar blodsockret från att utmana systemet mellan måltiderna.

Det är ingen betona, ett faktum för alla som avsikt att förhindra eller kontrollera tillkomsten av sjukdomen som vi måste se över det faktum att en balanserad kost. Den enda strävan är rak till följande fem livsmedel.

Ett. Hela korn livsmedel som en perfekt kolhydrattillförande

2. Magert kött och fisk för protein

Tre. Grönsaker för vitaminer och fibrer

4. Yoghurt för fettsnåla egenskaper

Fem. fettsnåla ostar

De fem är här för att varna dig och få dig att undvika att utveckla sjukdomen och få någon onödig vikt.