naturliga botemedel för externa hemroids

En naturlig botemedel för externa hemroids är ett utmärkt alternativ för att behandla detta tillstånd framgångsrikt. Ibland finns det en tendens att tro att naturliga behandlingar är något mindre effektiva än receptbelagda läkemedel, men detta är ofta inte fallet. Ja, på grund av sin natur, kan externa hemroids inte framgångsrikt botas med någon konventionell medicinering och det helt enkelt döljer symptomen, även om vissa kan ge tillfällig lindring.

Externa hemroids har många likheter med andra former av hemroids och det är liten skillnad i smärtan nivå. Positionen i jämförelse med interna hemroids är vad som skiljer dem. Externa hemroids växa utanför ändtarmen och ska inte förväxlas med utskjutande interna hemroids som är strangulated vener som har drivits ut ur anus genom ansträngning.

självhjälp åtgärder för att lindra obehag för externa hemroids

* Sitt i ett ljummet bad i 10-15 minuter. Du kan göra detta upp till 4 gånger om dagen för smärtlindring
* Applicera vaselin eller zink kräm för att lugna området
* Blöt en bomullstuss i utspädd trollhassel och tillämpas på området, lämnar i stället för ett par minuter
* Placera en kylklamp inlindad i en ren handduk eller hushållspapper direkt på hemroids. Detta kommer att bidra till att bedöva området och naturligtvis få ådrorna att krympa lite, om än tillfälligt
* Drick minst 6 glas vatten om dagen, eftersom detta kommer att hjälpa mjuka upp avföringen
* Ät en kost rik på frukt och grönsaker

Som hemroids är stort livsstil induceras, svarar de bättre att naturliga behandlingar som lyhört tar hänsyn till de omständigheter som har orsakat dem.

Den behandling som jag rekommenderar visar tekniker för att omedelbart lindra smärta och obehag och hur du kan bli helt botade inom några korta dagar.

Ett ord av varning dock. Denna behandling är inte lämplig för dem som bara förväntar sig att ta en tablett och botas. Du måste spela en aktiv roll i din egen återhämtning, men det är väl värt det. Det finns ingen över disk medicinering som garanterar en komplett botemedel, men denna metod är så framgångsrik att den erbjuds med en full pengarna-tillbaka-garanti.