naturliga botemedel för jäst infektioner – hur man kan bli av med det

Jäst intolerant-vad är det? Om du är en kvinna då måste man veta detta. Och om du är en man som lider av denna infektion, då kanske du får detta från din fru eller din flickvän. Denna infektion är också kallas och kallas Candida. Jäst är grupper av svampar som bor och trivs i mörker och fuktig miljö liksom nedre delen av buken, slidan, under brösten, tandproteser, hudveck, och även dina proteser. Och om du lider av detta slag, här är några av de naturläkemedel för jäst infektioner.

Ett. Använd probiotika för att bota svampinfektion. Det finns massor av studier talar om effektiviteten av probiotika för att bli av jäst infections.try att göra en probiotika för 4 till 8 veckor till höger eller härda i obalans. Detta kan vara en form av pulver, kapslar och drycker.

2. En annan naturlig infektion för jäst infektioner är tanalbit. Det är också ett bra botemedel mot svampinfektion. Detta är en oral kapsel som innehåller organiska ämnet inte kemikalier. Detta är en blandad av anti-svamp växter extrakt som kallas tanniner som effektivt bota Thrush hos kvinnor. Detta är överväxt eller överproduktion av svampinfektion organism som kallas Candida albicans. Detta finns normalt runt slidan och du måste ta det i 6-8 veckor.

Tre. Kamomill te är också visat sig vara effektivt för att bota detta problem. Hela kamomill blommor är mer effektiva än de kamomill väskor. Det lugnar klåda i samband med infektioner. Dessa naturliga alternativ för svampinfektion är gjort för tjugo minuter.

4. Yoghurt är också en av de naturläkemedel som kan hjälpa dig att bota detta problem. Äta yoghurt regelbundet kan hjälpa dig att förebygga denna infektion i schack. Om infektionen är redan närvarande, kanske du också försöka tillämpa en vanlig yoghurt och i slidan. Detta är en mycket effektiv naturlig behandling för denna typ av tillstånd. Du måste göra detta tills tillståndet avtar. Om du redan lider av denna infektion, måste du undvika att äta bröd och krabbor och även hindra dig från att ta raffinerat socker.

Som nämns ovan är de naturliga botemedel för svampinfektion som kan hjälpa dig en hel del. Du måste veta och lära sig all mat som du måste hindra från att äta och bara ta de livsmedel som kommer att gynna dig.