naturliga gikt lättnad – 3 enkla hem rättsmedel för gikt smärtlindring

Drabbade i vet använder sig alltmer gikt rättsmedel lättnad hem istället för läkemedel. Detta är på grund av de otäcka biverkningar som gikt mediciner kan ha. Och dessa endast arbete samtidigt tas i alla fall. Vad de inte gör är att arbeta med de bakomliggande problem som kan utlösa gikt attacker.

Så naturligt gikt lättnad genom huskurer söks mer och mer. Problemet är, var ska du börja? Eftersom det finns så många naturliga botemedel för gikt, kan det bli lite överväldigande att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Här är tre mycket populära rättsmedel för gikt som du kan prova att börja med: –

Ett. körsbär hem botemedel mot gikt

En mycket populär och effektiv gikt lättnad hem åtgärda är körsbär. Eftersom de har massor av naturliga anti-inflammatoriska egenskaper och tester har visat att de också kan sänka urinsyra, de är en effektiv hem botemedel mot gikt. Mellan attackerna äter cirka 30 eller 40 bär per dag. Men under en attack, äter 30 till 40 var 4 timmar eller så.

2. växtbaserade hem rättsmedel för gikt lättnad

En annan populär gikt lättnad hem åtgärda är användningen av utvalda örter. Det finns en hel del av dessa, så här är ett litet urval som kan minska din inflammation och lindra smärta, plus, sänka dina nivåer av urinsyra. För inflammation och smärtlindring finns örter som blåbär, frön selleri, hagtorn och hortensia, etc. För urinsyra minskningen du har djävulens klo, enbär, isop, nässlor och saffran, etc.

Tre. med heta / kalla kompresser för gikt smärtlindring

Den tredje gikt befrielse hem rättsmedel i min korta lista är tillämpningen av varma och kalla kompresser. Detta bidrar till att öka blodcirkulationen och därmed kan minska inflammation och lindra gikt smärta. Du kan använda varma och kalla kompresser eller bara lägga den drabbade leden i bassänger eller hinkar med varmt och sedan kallt vatten. Applicera varm för 3 minuter, sedan kallt för 30 sekunder. Upprepa som det är nödvändigt. Men inte mer än 20 minuter.

Nu, även om dessa kan vara effektiva sätt att få gikt lättnad, på egen hand, kan de inte vara den kompletta lösningen för att din gikt problem. Du ser, det finns flera underliggande problem som du måste vara medveten om och adress, för att ge dig bästa möjliga chans att förhindra gikt attacker. Dessa är saker som din vikt, diabetes, medicinska tillstånd, mediciner, högt kolesterol, hereditet, livsstilsfrågor, och så vidare.

Och att komma tillrätta med dessa för att förhindra återkommande gikt är så viktigt eftersom återkommande gikt attacker kan så småningom lämna dig med allvarlig / permanenta skador på leder och några njurproblem …