solbränna rättsmedel – två enkla sätt att behandla smärta

Det finns några mycket effektiva homeopatiska solbränna rättsmedel som finns, men som alltid med homeopati, är det din unika symptom som är viktiga när man väljer den rätta. Få det fel, och botemedlet kommer att göra något.

Det är trevligt och säkert, om en smula frustrerande.

Men bara acceptera din underlåtenhet att träna rätt botemedel som en lärorik erfarenhet. Nästa gång ska du göra bättre.

Först är det viktigt att inse att det finns en skillnad mellan solbränna och solsting. Solbränna är helt enkelt obekväm hud eftersom den har överexponerad för solen.

Sun stroke är när hela systemet har påverkats och du har feber, möjligen uttorkning samt symptom solbränna. Det är mycket allvarligare och behöver professionell hjälp. Inte något att klippa tänderna på i din första tid att arbeta ut hur man använder homeopatiska huskurer.

Så låter komma tillbaka till vissa solbränna rättsmedel.

Först av allt, använd inte en petrokemisk baserad fuktighetskräm. De flesta är. För att lugna huden lokalt, behöver du en mycket mer mild fuktkräm. För att vara säker på att du inte skadar din hud (eller dig), gör upp en lösning av ca 10% oliv / mutter olja och 90% vatten. Skaka vigourously innan.

Det kommer att hjälpa lugna huden, utan att göra det fet.

Nu för den viktigaste biten. Den mest användbara solbränna rättsmedel genom en lång väg, är det homeopatikum Urtica urens. Även om detta inte fungerar för absolut alla, fungerar det för de flesta människor.

Symptomen på solbränna som svarar bra på denna lösning är huden som kliar och / eller brännskador. Du kanske har tagit upp, röda fläckar. Det kan se ut som nässelfeber eller nässelutslag.

Det känns värre när du rör den, och genom att bada den.

Denna solbränna rättsmedel tas oralt och du kan behöva ett par doser. Instruktioner kommer att vara på flaskan. Nästan omedelbart, kommer du att märka att smärtan bara verkar blekna bort. Det kan återvända, i vilket fall du behöver ytterligare en dos eller två. Men du är kvar undrar om du verkligen hade solbränna, eftersom det inte finns något belägg för det längre.

Utom kanske, en fin solbränna.

Så nästa gång du vet att du kommer att utsättas för mycket sol och kanske bränna sig, ta din solbränna rättsmedel – en hemmagjord fuktighetskräm och det homeopatikum Urtica urens.