vinna kampen sinne makt och sluta röka naturligt

Jag har aldrig träffat en rökare som inte är i valet och kvalet över hans eller hennes nikotin vana. En del av dem har ritualen, den erfarenhet och smaken av rökning medan en annan del vill sluta för alla goda skäl som vi inte kommer att gå in på här. Subliminal meddelanden på CD eller MP3 kan hjälpa till att lösa detta dilemma för rökare. De kommer att uppmuntra ditt undermedvetna att antingen få dig fri från tobak eller tillåta dig att leva i fred med ditt missbruk.

Vi alla upplever cravings från gång till gång. Tobak är en självklar en. Livsmedel av särskilda typer är en annan stark. Vill du dregla över den chokladkaka, pommes frites eller färskt bröd och smör? Men har du någonsin funderat på vilken typ av begäret självt? Vad som händer i din hjärna när du kan tänka på annat än ditt sug?

Prova detta tankeexperiment! Föra tankarna till din personliga begäret. Är det … det första cigarett av dagen, skräpmat måltiden eller glas vin? Hur verkar ditt sug till dig i ditt sinne? Vilka är dessa tankar som? Upptäck naturen i ditt sug i ditt inre öga och öra. Är det i färg eller svartvitt? Är det en film eller fotografi. Finns det ett ljud i samband med ditt sug i ditt huvud? Är det musik, en röst, högt eller lågt? Vad är tonen? En sak är säker är att din egen inre meddelanden inte hjälpa dig bli fri från tobak.

Subliminal meddelanden för att sluta röka, ersätta din egen inre röst med förstärkande användare meddelanden. Du kommer inte höra dem eftersom de är inbäddade i musik och under din hörbara området, precis som din inre röst. Tillsammans med dina nikotinplåster, hypnoterapi och självhjälp grupparbeten, kommer subliminala meddelanden ta dig till en hälsosammare livsstil.

Vanor som rökning är per definition mycket svårt att bryta sig fri från. Ditt sinne är omedvetet följa dess väl upptrampade stigen och oavsett hur mycket du säger själv att det är dåligt för dig och självdestruktivt det inte kommer att förändras utan hjälp. Subliminal “sluta röka”-meddelanden på CD eller MP3-spelare arbetar konsekvent och upprepade gånger på det undermedvetna för att avleda den från den väl upptrampade stigen till friskare vägen mindre reste. Som i slutändan kommer att bli den nya väl upptrampad stig.