hypnos ökar immunförsvaret

Är du trött på att känna under par? Trött på att vara trött? Trött på känsla trött? Jag träffar så många människor dessa dagar som bara inte känner så bra som de borde känna. Det verkar som alla är på ett mönsterdjup kvarn, bara att följa samma stig dag in och dag ut, bara fokusera på en aspekt av deras värld och till synes blind för allt annat som händer omkring dem. Det är en komplett obalans i deras livserfarenhet. Och denna obalans kommer alltid att återspeglas i hur en person känner sig fysiskt.

Ibland kan en person är så långt längs den vägen, de inte känner att de helt enkelt kan sluta, utan de känner att om de skulle stoppa de skulle falla baklänges av det löpband. Och de kan inte se var knappen är som skulle stoppa löpbandet och gör det lätt att få bort. Om du inte tycker att förändring är möjlig, vad skulle då vara möjligt är att du kan lära dig att se saker på ett annat sätt, och därför mår bättre om det.

Det spelar ingen roll vad som händer för dig i livet, vad som däremot räknas är hur du väljer att tänka på det. De flesta människor inser inte att hur man känner är, i huvudsak, ett direkt resultat av det sätt på vilket deras sinne fokuserar på deras dagliga frågor. När du tänker på det du kommer att se tydliga exempel på denna kropp-själ-effekt, när en person känner låg, deras axlar nedgången är deras mun downturned. När du känner dig nöjd, gå med en fjäder i dina steg, dina ögon gnistrar, och du står högt. Har du någonsin tänkt på hur din inre kropp måste också reflektera detta yttre bilden?

Den goda nyheten är att du kan lära dig att rikta denna kropp-själ-anslutning i en ljusare, lättare och mer bekvämt sätt, snabbt och enkelt. Du kan få en gratis hypnos mp3 nedladdning från min hemsida och ta reda på själv hur lätt hypnos ökar ditt immunförsvar.

Roseanna Leaton, specialist på hypnos mp3 downloads och inspelningar hypnos.