symptom på blindtarmsinflammation och dess homeopatisk behandling

De breda symptom på blindtarmsinflammation smärta som kan börja i din navelregion, sedan flytta ner till nedre högra delen av buken sida, illamående, kräkningar och eventuellt feber. Febern är normalt svagt hos vuxna, men mer intensiv i barn.

De mer subtila symtom är smärta som är ihållande, vilket är bättre från pålagt tryck, och vad som kallas rebound trycket. Det vill säga, handtryck appliceras på området, sedan snabbt bort. Smärtan upplevs på avlägsnandet av trycket.

Dessa symtom kan förväxlas med andra sjukdomar, såsom njure, gallblåsan, äggstockarna och graviditet. De kan också förväxlas med starten av lunginflammation och reumatoid artrit.

Medan korrekt diagnos av en sjukdom är viktigt i medicinska kretsar, är det inte viktigt för homeopatisk behandling.

För att hitta den mest lämpliga homeopatisk medicin, en som kommer att arbeta på att förbättra ditt immunförsvar, så att du kan bota dig, behöver du bara dina unika symptom. Då kan du hitta rätt medicin med samma symtombild och bingo. Resultaten talar för sig själva.

Så kan titta på den symtombild det homeopatiska läkemedlet bryonia som hävdas av Roger Morrison MD, att lösa ca 70% av människor som visar symptom på blindtarmsinflammation.

smärtan är värre för den minsta rörelse
smärtan är värre runt 21:00
smärta är bättre för tryck, såsom handtryck eller ligger på påverkad del
du har torra slemhinnor
du har en stor törst men med långa mellanrum
du är irriterad när de störs, utan föredrar att vara ifred och tyst

Om du kan plocka minst tre av huvudtalarna symtom som anges av Bryonia, så kommer det förmodligen helt lösa alla dina symptom på blindtarmsinflammation, oavsett om det var problemet eller inte.