tandkräm – det billigaste sättet att bli av tandköttsproblem

Gum sjukdom även känd som tandlossning är en mun problem som börjar med ackumuleringen av bakterier i munnen och om de inte behandlas omedelbart avslutas med en tandlossning. Enligt studien, är 75% av de vuxna amerikaner lider av olika form av tandköttsproblem när de är 35 år gamla och uppåt. Om du vill spara dina tänder utan att spendera mer än du har råd, överväga att använda naturliga tandkräm speciellt framtagen för att bekämpa mun problem.

tecken som visar att du har parodontala (tuggummi) sjukdom

Friskt tandkött är rosa med en tillfällig variationer i färg som fortfarande ser naturligt och fast, om ditt tandkött är infekterad med gingivit (mild form av sjukdomen) kan det förvärra och förvandlas till tandlossning. Det är lätt att veta om du börjar utveckla sjukdomen, eftersom symptomen kan varna dig. Nedan är symptomen att se upp för, om du vill stoppa problemet.

• Tandköttet blir rödaktig när du borstar
• Gum blöder när du borstar tänderna
• svullet tandkött
• Dålig smak i munnen
• Dålig andedräkt
• Gum recession
• Djupa fickor
• Lösa tänder

orsaka av tandköttsproblem

Den främsta orsaken till parodontal (tuggummi) sjukdom är bakteriell överväxt i munnen. Bakterierna kan förvandlas till plack, då blandas med saliv. Plack är den färglösa, klibbig substans som bildar runt tänderna. När inte bort omedelbart, kan det förvandlas till tandsten och infektera tandköttet och vävnader.

Plack utvecklar lätt när du har kantstötta, trasiga eller ruttnande tänder. Dålig hygien är också en annan orsak tillsammans med fel val av tandkräm, ohälsosam kost, mediciner, hormoner, dåliga vanor, sjukdomar, genetik och rökning.

Kostnaden för tandköttsproblem behandling

Kostnaden för behandling beror på svårighetsgraden av munnen problemet används, teknik och tandläkaren som ska utföra tjänsten. Den genomsnittliga kostnaden om villkoret är bara mild är $ 500, men om problemet är mycket allvarligare, skulle förfarandet gå så högt som $ 10 000 bara för att reparera och kontrollera skadorna.

Dessutom, parodontal terapi kostar cirka 70 dollar per tand, med underhåll som genomsnitt $ 115. Dental profylax är runt $ 35 till $ 75, skalning och planering kostar ca $ 140 till $ 210 per behandling. Kostnaden kan bli hög, om reparationen är omfattande eller när det finns ytterligare, behövde förfarande.

det billigaste sättet att förebygga sjukdomar i tandköttet

Om du vill undvika att betala för dyr behandling och mest av allt, förhindra att problemet uppstår kan du bara använda en tandkräm för att bekämpa olika mun problem. Notera, innehåller särskilt sammansatta tandkräm ingredienser som kan eliminera bakterier i munnen.

Dessutom är naturlig tandkräm fri från eventuella skadliga ingredienser och bäst av allt, från växter beprövad och örter för att effektivt behandla olika sjukdomar, inklusive tandköttet (parodontit) sjukdom.

Det är ett faktum att tandborstning och tandtråd är inte tillräckligt för att förhindra plack bildas, men med rätt tandkräm du kan ta bort plack och även behandla tandköttsproblem. Du måste bara ändra din tandkräm om du inte vill betala för behandling som kostar orimligt.