hur effektiva är naturlig läkning

Du kanske inte är medveten om det, men kroppen har en enorm förmåga att läka dig.

Från allt.

Så varför inte det?

Eftersom du är ur balans!

När du är tillbaka i naturlig balans, är sann naturlig läkning möjlig.

Så vad ur balans medelvärdet, och hur ska du sätta dig i balans igen?

Du behöver bara se så långt som naturen för att se vad naturliga balansen. Leva det stressiga livet som är grunden för dagens moderna människans tillvaro är förmodligen den främsta bidragande faktorn för din brist på balans.

Jag är inte nödvändigtvis främjar tanken att du ger upp ditt jobb och leva i bushen. Du kan göra något och förbli i naturlig balans.

Det är hur du hanterar saker som visar upp din balans, eller brist på.

De flesta människor hanterar inte saker mycket bra. Du kanske blir arg eller defensiv när någon kritiserar dig. Du tar inte tillräckligt “du” tid, tid att koppla av eller reflektera. Du får inte äta bra. Du kan festa och dricka för mycket.

Naturlig läkning kan endast komma till stånd när du betraktar dig som en hel enhet. Dina tankar, dina fysiska utmaningar, är dina känslor alla anslutna. Om du har tagit fysiskt sjuk, är det mer än troligt att du inte lyssna till ditt inre jag, som talar om för dig att sakta ner, eller få ett nytt jobb, eller få ut av din nuvarande relation.

När du inte lyssnar, tar något över och gör att du lyssnar. En spell på sjukhus kan vara det enda sättet du kommer att reflektera över ditt liv. Det låter inte så mycket som naturlig läkning, hör jag er säga. Och nej det är det inte. Men om tid och erfarenhet det gör att du tar slut och förändra ditt liv, då har det varit fördelaktigt.

Naturlig läkning kan inte komma till stånd om du lägger skräp mat i kroppen på en regelbunden basis.

Garbage in, skräp ut.

Hälsosam mat, naturliga kosttillskott regelbunden lätt motion, massor av tid att koppla av, lyssna på din inre röst för stora och små, livet beslut är de bästa sätten att ge din kropp att komma in i den naturliga helande läget den vet så väl och gör så effektivt.

Det är tveksamt att det är en människa vid liv som inte har några problem eller livserfarenhet som håller dem tillbaka, hålla dem i gamla hjulspår eller hindra dem från att gå vidare på det sätt de verkligen vill.

Detta beror på att dessa frågor inte har blivit ordentligt löst. Du kanske tror att du har över döden av din vem, eller det missbruk du lidit som barn. Men om du antingen inte vill tänka / prata om det eller gråta eller känna känslomässig när du gör, du vet att du inte har löst det.

Och du kan inte gå vidare förrän du gör. När du har verkligen löst det, kroppens medfödda naturliga helande krafter kommer till sin rätt, och bort du gå.

Ett av de bästa sätten, om inte det bästa sättet, för att hjälpa dig att lösa dessa djupa frågor är homeopati. Homeopati har den unika förmågan att snabbt sätta dig tillbaka i balans, så din naturliga helande krafter kan återigen återuppta sin effektiva uppgift.

Du kan säga vad problemen är övre mest i ditt liv, genom att de fysiska fattas dig dukar under för.

Levern är där ilska lagras. Någonsin hört talas om uttrycket “han är lite LEVERSJUK idag”, vilket innebär att han är arg. Så om du regelbundet arg eller irriterad, är det troligt att din lever kämpar. Den får inte visa upp på ett blodprov. Yet. Men det kommer, om man inte vidtar åtgärder för att lösa det.

Njurarna är där rädslan lagras. Får du massor av urinvägsinfektioner? Kolla in vad du är rädd för. Det kan vara lite utmanande på egen hand, och du kan behöva hjälp av en terapeut, såsom ett homoeopath.

Lungorna är säte för sorg. Fördrivna personer / invandrare ofta dukar under för tuberkulos. TB handlar om lungorna. Fördrivna människor är ofta flyr från sitt land av nödvändighet snarare än val, lämnar sin familj bakom.

Så om du vill ha en magisk liv, en där saker bara hålla kommer rätt, mata din kropp väl, respektera det, lyssna på det, se till att du har daglig avkoppling och få professionell hjälp med dina djupt liggande problem.

Balansera din yin (kvinnligt) och yang (manlig) energi.

Healing du gör mer för att läka världen än något annat.