hur man kan bli av med hemorrojder och förebygga återfall naturligtvis

Obehag i förbigående avföring, smärta och blödning vid avföring, är de symptom som definitivt visar hemorrojder. Man bör vara försiktig i början av dessa symtom för att förhindra allvarliga komplikationer i framtiden. Hemorrojder eller pålar kan vara mycket smärtsamma, vilket ofta leder till pinsamma situationer. Detta tillstånd uppstår på grund av de försvagade blodkärl i ändtarmen och anus. Venerna blir svullen och inflammerad, orsakar blödningar på grund av ansträngning och friktion. Externa pålar inträffa med svullnad i anus, följt av svår smärta. Inre hemorrojder är oftast smärtfria som följs av blödningar.

Fetma, akut förstoppning, felaktiga matvanor och ärftlighet är de viktigaste orsakande faktorer för denna sjukdom.

Hur bli av pålar eller hemorrojder snabbt?

Ändringar i livsstil och kost följt av enkla naturliga terapier kommer att ge dig snabb lindring av hemorrojder.

Ett. Undvik att ta kryddstark och fet mat. Bearbetade livsmedel innehåller konserveringsmedel ska också undvikas strikt.

2. Regelbundet intag av frukt och gröna grönsaker bidra till att minska förstoppning.

Tre. Juice från rädisa är mycket användbart vid behandling av pålar. Dricka 100 ml juice dagligen på morgonen eller applicera en blandning av rädisa juice och mjölk på de drabbade områdena bidrar till att minska blödningen.

4. Regelbunden dricka kärnmjölk lägga bergsalt att det är ett annat bra botemedel mot hemorrojder. Dagligt intag av ostmassa hjälper också vid behandling av denna sjukdom.

Fem. Blötlägg några fikon i vatten under 8-12 timmar, och ta det tillsammans med vatten två gånger om dagen.

6. Ta mogen papaya på eftermiddagen regelbundet för att bli av med hemorrojder.

Olika sätt att förhindra Återkommande Högar eller hemorrojder

Återfall av pålar eller hemorrojder kan vara mycket frustrerande. Ibland högar avtar naturligt, men kan dyka upp igen beroende på hygienkrav förvandlas till en kronisk funktion. En person med en tidig upplevelse av pålar måste alltid vara försiktig och hålla ett disciplinerat liv stil med hälsosamma matvanor. Pålar kan botas helt genom omstrukturering av livsstil och kost, men efter de ohälsosamma vanor efter härdning kan återigen bjuda in denna smärtsamma tillstånd.

Ett. Försök alltid att hålla en normal kroppsvikt genom regelbundna fysiska övningar. Överviktiga människor är mer mottagliga för att utveckla pålar. Regelbunden träning hjälper till bättre blodcirkulation, minska symptomen på hemorrojder.

2. Se till att din dagliga fiber intag är tillräckligt för att underlätta enkel tarmrörelser. Kryddig och fet mat kommer att leda till bildandet av hård avföring. Rikliga mängder av frukt och grönsaker kommer att hjälpa mjuka avföringen.

Tre. Tillräckligt vätskeintag är måste tillsammans med fiberrik kost för att förebygga förstoppning. Fluid krav varierar beroende på kroppsvikt för en person.

4. Strikt hålla sig borta från alkohol och andra kolsyrade drycker. Dessa är hög kalori drycker som i slutändan leder till ökad kroppsvikt.