migrän avhjälpa behandlingar så att du kan må bättre

Jag vet hur illa dessa migrän kan vara. Min första fru drabbades i sådan omfattning att hon skulle gråta vid några tillfällen när hon fick en attack. Hon kändes som slita av hennes eget huvud för att lindra smärtan. Jag önskar att hon hade en migrän rättsmedel som lugnade henne.

Är du lider av ständiga huvudvärk? Huvudvärk är en naturlig åkomma, men inspektionen har avslöjat behandlingar migrän botemedel som kan lindra din huvudvärk. Nu skulle inte det vara trevligt?

The National Huvudvärk Foundation (NHF) hävdar spänningshuvudvärk påverkar nästan 78% av den vuxna befolkningen. 13% av befolkningen lider av migrän. Eftersom ångest av migrän varierar kraftigt, kan en migrän rättsmedel hjälpa en person men att samma migrän rättsmedel kan utlösa en attack mot en annan person. Förslagen här är riktlinjer för dem som drabbas regelbundet av migrän som kan ha en identifierbar fysisk oro.

En migrän åtgärd skulle vara att titta på vad du äter. Vissa huvudvärk drabbade märker ett samband med att smälta eller dricka livsmedel med aspartam. För dem som är överkänslig för denna kemikalie, läsa etiketten innan du äter maten. Aspartam kan tvinga blodkärlen att intensifiera i hjärnan och föranleda en huvudvärk.

Koffein används för att agera på huvudvärk. Dess proprieties kan lindra smärta medicinering för att ge lindring och kan vara en del av de behandlingar för migrän. Däremot kan mer än en säker nivå av koffein har en “rebound” effekt och faktiskt orsaka huvudvärk. Om du lider av återkommande huvudvärk bör du undvika daglig användning av koffeinhaltiga drycker som kaffe och vissa sodavatten. Med den positiva och negativa effekterna av koffein är jag inte så säker på det här migrän åtgärda.

En annan migrän rättsmedel enligt McKinley Health Center bör vara att utesluta tobak. Vad är nytt? Rökstopp är inte bara ett bra migrän botemedel men det verkar att göra människors liv mycket friskare.

Få tillräckligt med sömn är viktigt för alla. Om du lider av migrän kan du finna att få dina åtta timmar varje natt minskar din huvudvärk. Å andra sidan, kan oversleeping sätta på en huvudvärk om du inte får upp på den vanliga tiden (t.ex. på helgen eller under semestern). Så ställa klockan och få konsekventa med hur mycket sömn du får. En lätt att följa migrän rättsmedel tycker du inte?

Vissa huvudvärk förefaller också att förvärras av alltför stora mängder av solljus. En migrän rättsmedel i detta fall skulle vara att stanna hydratiserade. Använd solglasögon för att skugga dina ögon och se till att inta tillräckligt med vatten när de vistas utomhus.

Vad du kanske tror är en sinus huvudvärk kan faktiskt vara en migrän. Ett samråd med din läkare kan avgöra om du ska byta till en migrän rättsmedel.

Enligt NHF, bör migrän orsakas av stress reagera på att minska stress eller användning av over-the-counter smärtstillande medel. Men om huvudvärk dyker upp nästan dagligen måste du leta efter sätt att hantera stress och diskutera andra alternativ med din läkare.

Ledande en hälsosam och aktiv livsstil har många välbefinnande fördelar, bland annat en minskning av migränliknande huvudvärk. Kombinera en hälsosam livsstil och undvika huvudvärk triggers bör förbättra din kondition. Detta kan vara din bästa migrän åtgärda.