naturläkemedel för att sänka högt blodtryck-10 hypertoni hemligheter holistisk kost

Det finns många naturliga botemedel för att sänka högt blodtryck och ungefär hälften av dem involverar din kost. Med ett och tre vuxna amerikaner lider av denna dödliga sjukdom, är det viktigt att titta på din diet. Som en naturlig hälsa expert, vet jag många människor som äter sig in i en tidig grav.

Och jag vet att tusentals människor som har normaliserat sina högt blodtryck naturligt med hemligheter hypertoni holistiska. Jag skulle vilja dela med dig 10 sätt att bli en friskare människa, gå ner i vikt och sänka högt blodtryck. Och du behöver inte ens ta medicin …

holistisk hälsa tips för att bota högt blodtryck

Ett. Grönsaker – äta grönsaker kommer att hjälpa dig att få massor av näringsämnen som är viktiga för att sänka blodtrycket. Vi föreslår 4 till 5 portioner grönsaker per dag. De hjälper också till att spola kolesterol och plack med deras höga vattenlösliga fiber innehåll.

2. Frukt – Frukt innehåller också vattenlösliga fibrer som hjälper till att spola kroppen. Den innehåller också C-vitamin (även kallad askorbinsyra), som är ett vitamin som har varit i nyheterna. Ett 500 milligram tillskott av C-vitamin har visat sig minska trycket med 9 procent. Vi föreslår 4 till 5 portioner per dag.

Tre. Korn – Vi rekommenderar att byta till fullkorn. Till exempel har havre visat sig minska kolesterol och blodtryck. Minns Cheerios kommersiella! Se till att du tittar på vilka typer av bröd och spannmål du äter. Upp ett mål att titta på etiketten för högt fiberinnehåll.

4. The Big Catch – 2 till 3 portioner fisk i veckan är en perfekt hälsa tips för ditt hjärta. Det är också viktigt att veta att fiskolja kan sänka blodtrycket. Om du absolut hatar fisk, kan du komplettera fiskoljekapslar och en matsked linfröolja dagligen.

Fem. Low Fat – När det är möjligt, bör du gå med magert kött och fettsnåla mejeriprodukter. Detta kommer att hålla artärerna öppna som motorvägar och normalisera du vet vad!

6. Valnötter – Nötter är i köttet grupp eftersom de är rika på protein. Men de är också laddade med många mikronäringsämnen. Till exempel ger ett uns av valnötter dagligen er alla Omega 3s som du behöver, medan mandel är en stor källa till vitamin E. De är också laddade med kalium och selen.

7. Vatten – Kanske det viktigaste du kommer att läsa i den här artikeln. Att vara väl hydrerad har hundratals förmåner inklusive eliminera avfall från kroppen. Det kommer att hjälpa spola natrium (bidragande orsak till högt blodtryck). Vatten kommer också att få dig att känna full, som kommer att minska mat cravings. Genom att dricka 12 höga glas vatten per dag, kan du sänka högt blodtryck och gå ner i vikt!

8. Natrium – Salt är en viktig faktor i denna dödliga sjukdom. Du bör titta på ditt saltintag genom att undvika bearbetade eller beredda livsmedel. Om du går ut för kvällen, se till att du dricker mycket vatten (ingen alkohol eller läsk) med din måltid för att spola natrium snabbt.

9. Organics – Om du visste hur många bekämpningsmedel, var herbicider och kemikalier sprutas på dina produkter du skulle krypa. Ett bra sätt att hålla kroppen fungerar på en optimal nivå är att börja äta ekologiska produkter. Dessa producerar ska vara ekologiska: persikor, jordgubbar, paprika, äpplen och sallad.

10. Cheers – dricka grönt te har också visat sig minska trycket. Du bör dricka ungefär en kopp per dag, som kommer att hjälpa dig att slappna av. Förresten, låga nivåer av stress är ett bra sätt att normalisera trycket.

Vad kan du göra?

Din kost är ungefär hälften av din holistisk behandling för att sänka högt blodtryck. Om du är intresserad av fler naturläkemedel att sänka högt blodtryck, besök vår hemsida idag.

Vi erbjuder en High Blood Pressure Rapportera Remedy som utbildar dig på allt om naturligt normalisera ditt tryck. Vår 35 sidiga rapporten är forskning baserad och är medicinsk-auktoriserade läkaren. Om du vill prova våra lösningar riskfri för 6 månader, ta en titt på 100% nöjd garanti som har hjälpt tiotusentals bota sig hemma … utan skarpa receptbelagda mediciner!