njursten orsaka – hur orsaken till njursten ledde till naturliga botemedel

Uppenbarligen njursten orsaka smärta! Men vad som orsakar njursten?

Många forskare har studerat denna fråga i flera år för att bättre förstå sjukdomen som plågar miljontals människor varje år. Och de flesta forskare slutsatsen nu att dricka mycket vatten är inte det bästa sättet att bota njursten.

Men du kanske behöver något som löser kalcium! Här är varför?

njursten – hur fick du tag i dem?

Visste du att njursten smärta kan vara jämförbar med barnets födelse enligt vissa kvinnor? Med andra ord, du arbetar med en av de mest skärpta, skarpaste smärtor tänkbara.

Och all din läkare har förmodligen rekommenderas är att dricka mycket vatten och kanske ta några värktabletter. Men varför dricker vatten?

Fakta! Dina njursten är mest sannolikt består av kalciumoxalat. Studier har visat att cirka 85% av njursten är kalciumoxalat.

Kalcium njursten skapas när kroppen inte kan spola kalcium ordentligt. I de flesta fall, njursten drabbade kommer från varma, fuktiga klimat där uttorkning är vanligt. Fall är också onormalt hög på platser där säkert, rent dricksvatten är svårt att komma med. Och få fall är biologiskt.

Med detta i åtanke, läkare brukar rekommendera dricksvatten som din första raden av behandlingar. Ungefär hälften av tiden, kan en normalt fungerande kropp passera njursten med massor av dricksvatten under en kort tid (1-3 veckor). Våra kroppar är ganska mirakulöst!

Tyvärr har många kroppar behöver mer än vatten för att spola njursten smärtfritt. Låter det här som du?

Kalcium Stones – Vad löser kalcium?

Är att de flesta stenar består av kalcium, har mest naturliga hälsoexperter förutspådde alltid fanns några naturliga botemedel för att lösa upp kalcium. När allt är kalcium typiskt en spröd, snabbt bildande mineral.

Till exempel, din badkar eller dusch troligen har kalkavlagringar bildas. De flesta dusch renare produkter använder en potent syra för att lösa upp kalkavlagringar. Men problemet med njursten, kan du inte använda dusch renare för att lösa upp dina njursten.

Dock brukar göra vetenskapen har ett svar på de flesta hälsoproblem. I fallet med njursten, förutspådde många forskare att naturliga syror skulle kunna upplösa njursten om syrorna skulle kunna göra det till njurarna. De flesta experter trodde levern skulle filtrera syrorna innan de gjorde det till njurarna.

Men något fantastiskt hände! Visste du att din lever (kroppens filter) inte spelar någon roll för syra bas reglering? Därför trodde forskarna att det är möjligt att använda sura naturläkemedel att upplösa njursten.

hur man kan bota njursten?

Om du vill bota njursten, är allt du behöver en sur lösning. De flesta njursten botemedel arbeta på grundval av levern inte filtrering syra. Om syran är kompetent att göra det till njurarna, kommer de flesta stenar mindre än 7 mm (ca 90% av stenarna är 5 mm eller mindre) att upplösas och kan föras med mycket vatten.

Om du är trött på att hantera smärtan? Om du är trött på att vänta? Om du har sett en läkare mer än en gång?

Kanske är det dags att du löser och smärtfritt spola njursten naturligt. Upptäck vad 2 ingredienser kan bota din njursten i mindre än 24 timmar. För den enda 100% garanti, besök oss idag.