Vad är naturliga botemedel för hemorrojder

Många människor som lider av hemorrojder föredrar mer naturliga behandlingar för att bota sina hemorrojder. En av dessa mycket populära och rekommenderas naturliga hemorrojder botemedel är en hälsosam förändring av kost.

mat med fibrer

En naturlig hemorrojder botemedel är genom att inkludera fibrösa livsmedel i kosten. Det har hävdats från många människor redan att fibrösa kost kan bidra till att ge befrielse från hemorrojder. Ta mer grönsaker och fiber-berikade livsmedel såsom vete bröd och fullkornsprodukter kommer att hjälpa till att städa dina tarmar och stöd i matsmältningen av din mat, lämnar inget utrymme för förstoppning.

Förstoppning är svårt att ta bort tarm från kroppen på grund av hård och torr avföring. Torr avföring kommer att leda till tillämpning av extra press om urladdning tarmarna, och det är ett stort no-no för dem med hemorrojder. Extra tryck kommer att orsaka mer inflammation och utskjutning av hemorrojder fartygen. Också, fiber-berikade livsmedel hjälpa till att minska oönskade kroppen kolesterol, håller du din kropp frisk och sund. Det är mycket bra att konsumera minst 40 gram fibrer varje dag, medan 50-gram fiber per dag som rekommenderas för gravida kvinnor, särskilt under deras leverans tid.

exempel på fibrer livsmedel

Gröna bladgrönsaker och fullkornsprodukter är bra källor till fibrer livsmedel. Andra källor av naturliga hemorrojder botemedel är linser, spannmål som havre och korn, frukter som plommon, bönor och linfrö. En av de bästa kostvanor som också är en naturlig hemorrojder bota ersätter desserter och godis med frukt varje efter måltid för att hjälpa smälta maten tas under måltiden.

De två typer av fibrer är 1.) Lösliga fibrer och 2.) Olösliga fibrer, den senare som hjälper förebygga hälsoproblem som är förknippade med tjock-och ändtarmscancer. Vår kolon och rektum är också kroppsdelar som kan påverkas negativt när vi har hemorrojder.

En annan teknik för en naturlig hemorrojder botemedel är självdisciplin disciplin. När lider av hemorrojder, bör du undvika att äta konserverade eller bearbetade livsmedel. Dessa typer av livsmedel innehåller konserveringsmedel och är därför svåra att smälta, vilket orsakar hård, torr avföring att bilda vilka resultat till förstoppning.

Undvik mat som inte innehåller fibrer, inklusive kött och mejeriprodukter. Gör det till en vana att kontrollera etiketter livsmedelsprodukter och förpackningar för att se till att den mat du är på väg att köpa inte utlöser torr, hård avföring och ytterligare förstoppning.

vatten

Dricka den rekommenderade 8 glas vatten varje dag är också en rekommenderad naturliga hemorrojder botemedel. Efter att ha tillräcklig mängd vatten i kroppen ger samma resultat som när man äter fibrer livsmedel: det mjukar upp avföringen och hjälpmedel i matsmältningen, som möjliggör en smidig avföring.