ädel tantra massage

Tantra massage har alltid varit fel som en sexuell terapi, en massage orsak till sexuella lekar eller orgier. Men detta är inte sant.

Tantra massage har utformats män, kvinnor och par i åtanke. Det är för de människor som söker högre kunskap om hur energin förvandlas och även för progression av andliga och känslomässiga behov. Även Tantra massage fokuserar på att släppa stressen att förbättra och utvidga passion och njutning.

Tantrisk massage är precis som andra massage. Tantrisk massage kommer inte att medföra faktiska penetrerande sex, men det kommer att innebära fullständig beröring av organ. På grund av denna anledning varje spa och salong kommer inte att ha Tantra massage. För att utföra Tantra massage terapeuten skall vara kvalificerad som befälhavare. De bör posse s rätt kompetens, professionalism och har rätt inställning. En terapeut kommer att kräva viss inriktning innan han är berättigad till Tantra massage.

Tantra massage är utformad på ett sådant sätt att det kommer att möjliggöra dold mystic energi läcka ut ur kroppen. Syftet är att ge själ och kropp i synkronisering med universum. För att skapa en lämplig miljö, är musik som spelas. På grund av Tantrisk massage kroppens känslighet förstärks. Att kanalisera energin i kroppen ljus kroppsliga och maklig slag utförs. Medium eller högt tryck appliceras vid sidan av ryggraden. Men mjuka och sensuella stroke är mer föredragen.

På grund av detta känsliga rörelser energi ankommer och avgår från kroppen. Olika former av oljor och krämer tillämpas i tantrisk massage. Men det vore bättre om du inte luktar som oljor och grädde eftersom det kan orsaka distraktion och du kan tappa fokus på praktik.

Tantra Massage kommer att kräva ordentlig musik och meditation. Skador och sjukdomar skulle lättas efter Tantra massage. Par gör nytta av denna typ av massage som sin närhet ökar och andligt välbefinnande i ökat.

De flesta människor har en felaktig uppfattning om att Tantra massage är inriktad på kön och sexuell förbättring. Men i verkligheten Tantra massage är mer ädel sak. Det är benägen mot raffinering kärlek, medkänsla och tillit. Begrepp som detta är viktigt för välbefinnande och upplyftande för själen.