gummiband ligatur för hemorrojder behandlingar

Denna hemorrojder behandlingar populärt kallas gummiband ligatur används för att blockera blodtillförseln från hemorrojder bula. Använda gummiband, kan hemorrojder fästas längst ned. Följaktligen blodet lämnar kommer långsamt att få ett slut på hemorrojder. I slutändan kommer hemorrojder börjar minska i storlek och kan så småningom falla av helt. Härifrån kommer du observerar inte blödning från blodet venerna. Detta är ofta ett mycket enkelt förfarande för många patienter.

behandlingsprocessen

De hemorrojder behandlingar kommer vanligtvis börja med en granskning av läkaren med en anoscope att räkna ut den exakta platsen för hemorrojder. En tom slang kommer att användas under hela undersökningen. Tillämpningsområdet kommer att ha en låg vikt i sin ände för att belysa den fullständiga anus. Efter hemorrhoid är sluta, kan du anta att ett ärr kommer att verka där det smittade blodet ven var en gång belägen. Detta kommer dessutom hjälpa till att undvika överhängande hemorrojder från att visas från detta blod vener region.

efter operationen

När operationen, kommer du förväntar olika saker om du väljer att framkalla lige knöl bandet. Om du har flera hemorrojder, kommer du vill besöka din läkare flera gånger, eftersom hemorrojder kan inte tas bort på en gång. I grund och botten, med denna hemorrojder behandlingar bör endast vissa hemorrojder tas bort under en operation. På grund av den drastiska ändringen från blodkärlen under detta område, kommer du också kunna förvänta sig smärta för ett par dagar när operationen. När ett par veckor kommer du att kunna också förutse en ständig blödning. Detta kan vara mild i de flesta patienter.

Effektiviteten av gummiband ligatur

Särskilt för dem med en hel del viktiga frågor, är denna behandling används vanligen som ett resultat av det är en hel del effektiv än andra behandlingsmetoder. Denna behandling är mest allmänt används för ytterligare allvarliga sorter av hemorrojder, som andra eller tredje graden blod vener inflammation. Men, bestämma vilken behandling du är kapabel till är nödvändigt att överväga. Så att, kommer trycket inte släppas ut på världens gång, stora förändringar i din livsstil bör införas särskilt i dina matvanor. Det är också viktigt att tänka på om det är en effektiv teknik för dig genom att rådfråga din läkare.

slutsats

Det är nödvändigt att bilda säker på att äga en plan för de val som är tillgängliga för dig, om du har hemorrojder som poserar hälsorisker. I framgångsrika hemorrojder behandlingar av hemorrojder är gummi bandet ligation ett val som du kan prova. Genom att använda denna operation, kommer du att få information om hur man kan bli av med hemorrojder som är inne i ändtarmen som kan hjälpa med att minska dina bekymmer