naturlig allergi lättnad

Allergi: Ditt immunsystem försvarar kroppen mot infektioner, skador, cancer och skadliga ämnen. Någon gång kan det dock överreagera attackera ett främmande ämne som normalt är ofarliga. När kroppen kommer i kontakt med ett allergen det släpper histamin i ett försök att kämpa mot allergenet. Den här versionen på grund av allergi kan orsaka symptom som är gemensamma för allergier som inflammation, nysningar, rinnande näsa och kliande ögon. Denna reaktion är en allergi. En allergi svar kan variera från milda betingelser till livshotande sjukdomar.

En av fem amerikaner lider av en allergi. Några av de vanligaste orsakerna till allergiska symptom kan vara:

* Mat allergi – oftast nötter, skaldjur, ägg och mjölk.

* Seasonal Allergi – oftast träd pollen, gräs och olika formar.

* Pet Allergi – oftast från djurens päls eller flingor huden (ilska).

Konventionell Allergy Relief: Den vanligaste OTC-läkemedel allergi lättnad är antihistaminer och avsvällande medel.

* Antihistamin orsakar allergi lättnad genom att blockera frisättningen av histamin, histamin när de släpps är vad som orsakar de vanligaste allergiska symtom såsom rodnad, svullnad, och långsamt rör. Vanligaste biverkningen för antihistaminer är dåsighet.

* Decongestants hjälper med allergi lättnad att krympa svullna nasala vävnad och blodkärl hjälper med nasal svullnad, snuva, slem sekretion och rodnad lättnad. De vanligaste biverkningarna för avsvällande medel är sömnlöshet, irritabilitet, begränsad urinflöde, och högt blodtryck. Personer med högt blodtryck rekommenderas inte att ta avsvällande medel.

Några av de vanligaste receptbelagda läkemedel för allergi lättnad inkluderar steroider, luftrörsvidgare, mastcellstabilisatorer och leukotrienmodifierare.

* Steroider hjälper med allergi lättnad genom att minska inflammation i samband med allergier. Steroider måste tas dagligen för att få full nytta. Vanliga biverkningar av steroider är viktökning, vätskeretention och högt blodtryck. Långsiktiga effekter kan vara saker som diabetes, tillväxthämning, benskörhet och muskelsvaghet.

* Luftrörsvidgare med allergi lättnad genom att kontrollera astmasymtom. Det är kortverkande vilket ger snabb lindring och långverkande som kan ge lindring för upp till 12 timmar. Vanlig biverkning kan vara högt blodtryck och snabb hjärtrytm.

* Mastcellstabilisatorer lindra allergiska symtom genom att minska inflammationen i luftrören och kan även användas för att lindra astmasymtom under träning. Vanliga biverkningar av mastcellstabilisatorer är halsirritation, hosta, hudutslag, och minskad smak.

* Leukotrienmodifierare kan lättnad allergiska symptom, behandling av astma och nasala allergiska symptom genom att blockera leukotriener, kemikalier som produceras i kroppen som svar på en allergi. De vanligaste biverkningarna är magsmärtor eller upprörd mage, halsbränna, feber, täppt näsa, hosta, utslag och huvudvärk.

Natural Allergy Relief: OPC (Oligomera Proantocyanidiner) har visat att hjälpa till med allergi lättnad i tre naturliga sätt utan biverkningar.

1.Professor Sharma från institutionen för farmakologi vid universitetet i Dublin har visat att OPCs hämmar den naturliga utsöndringen av histamin genom specialiserade vita blodkroppar som kallas mastceller. Detta är åtgärder förmedlas genom de naturliga fri-radikaler egenskaper OPC.

2.OPCs tycks hjälpa med naturlig allergi lättnad genom att öka upptaget och återupptaget av histamin i histamin egna lagring granulat, där det är ur vägen och kan inte orsaka allergi elände.

3.Dr. David White vid University of Nottingham i England rapporter från sina studier som OPC hjälper kontroll naturliga allergi lättnad genom att blockera effekten av ett enzym som kallas histamin decarboxylase, som bildar histamin från aminosyran histidin.

OPCs kan vara effektivt för naturlig allergi lättnad utan att ge de vanliga biverkningarna av konventionella mediciner allergi lättnad som dåsighet och torra slemhinnor.

Bästa källan OPCs: ett naturligt komplement Isotonix OPC-3 (Oligomera Proantocyanidiner) är en isoton-kapabla kosttillskott som är tillverkad av en kombination av blåbär, druvkärnor, rött vin, tallbark extrakt och citrus bioflavonoider extrakt, alla vara potenta antioxidanter. Isotonix OPC-3 innehåller endast isoton form av Pycnogenol i världen.