naturliga botemedel för kantig keilit – Hur man behandlar spruckna läpp hörn

Om du har letat efter en naturlig botemedel för kantig keilit, kommer du bli glad att veta att det finns några enkla saker du kan göra själv som kommer att lindra denna smärtsamma tillstånd. Kantiga keilit kännetecknas av smärtsamma sprickor och skador i och runt mungiporna. Dessutom kanske drabbade har nariga och dela läppar och i allvarliga fall, kan infektionen ha migrerat till tungan där det kan finnas en vit skorpa.

Själva det faktum att vi använder våra munnar hela tiden för nödvändigheter som att äta, dricka och tala innebär att det finns ständig rörelse och fukt runt läpparna, som är en av anledningarna till att det kan vara svårt att behandla. Konventionella behandlingar, såsom kortison krämer tenderar att ge endast sporadisk lindring och de flesta användare att hitta dem otillfredsställande.

Kantiga keilit orsakas av bakterier som lever permanent på läpparna. Under normala omständigheter, dessa bakterier orsakar inga som helst problem. När detta bakterier växer i en okontrollerbar sätt, det orsakar de obehagliga och smärtsamma symtom på kantiga keilit som kan kvarstå i månader. Vissa sjuka har sjukdomen flera gånger under ett antal år. Ingen är riktigt säker på varför kantiga keilit utvecklas även om det finns ett antal faktorer som predisponerar människor till tillståndet. Till exempel, om ditt immunförsvar är låg, är du större risk, liksom människor som bär illasittande proteser, spik-biters, tumme-suckers och människor som har en tendens att bita pennor.

Om tillståndet är beror på dåligt passande tandproteser, då en naturlig botemedel för vinkel keilit är att få dem korrigerade och att hjälpa till att bota infektionen, kan du prova blötläggning av proteser natten i en medicinerad munvatten eller i en mild antiseptisk vätska som kan vara helt sköljas bort på morgonen. Dessutom kan du försöka skölja munnen efter proteser avlägsnas med medicinskt munvatten.

För dem som är ivriga penna-biters, tumme-suckers eller spik-biters, bör du vidta åtgärder för att försöka bryta dessa vanor. Du kan köpa bittersmakande vätskor som är avsedda för användning på naglar att avskräcka bitande och dessa kan naturligtvis användas på ändarna av pennor och tummar av samma anledning.

För att ge en liten lättnad för spruckna läppar, kan du prova regelbundet applicera vaselin eller tjock, oparfymerad läppbalsam. Detta kommer att lägga fukt och temporärt ge lite smärtlindring.

Det är en mycket enkel, snabb övernattning botemedel för kantig keilit som lovar omedelbar lindring och att du kommer att vara helt fri från detta tillstånd över natten. Den är tillgänglig för nedladdning och fungerar för alla.