naturliga botemedel och hem rättsmedel för torr hud

Torr hud är ett mycket vanligt problem nuförtiden bland unghund och tonåringar. För att bli av torr hud problem, bör du behöver inte gå till doktorn om inte problemet är mycket kritisk. Det finns sorter av produkter finns på marknaden för att bota detta problem, men du bör inte välja kemisk baserad produkt för din hud. Detta kan skada din hud skick. Om du verkligen vill prova någon produkt för din torra hud, prova naturliga och växtbaserade produkter endast. Den bästa idén är att använda några vanliga naturliga botemedel och hem rättsmedel för torr hud.

Oavsett hur kritisk är ett problem, det finns alltid något som kan göras! Det första du bör göra är att vara positiv och ändra ditt humör. Om du är stressad och olycklig, kan du inte vara frisk. Torr hud är något som kan botas genom att följa vissa idéer och protokoll och du behöver inte gå längre än ditt kök för att genomföra det!

naturliga hem rättsmedel för torr hud

* Massera huden med mandelolja eller olivolja varje kväll innan sänggåendet. Detta är mycket affektiva och riktigt bra hem rättsmedel för torr hud.

* Att suga ansiktet i ljummet vatten i 10-15 minuter. Använd inte varmt vatten för att rengöra ansiktet speciellt i vintrar.

* Den lotion, framställs genom att blanda 1 äggula, 1 tsk apelsinjuice, 1 tsk olivolja, några droppar rosenvatten och några droppar limejuice hjälper torr hud mycket. Du kan använda denna lotion i ansiktet 15 minuter innan badet. Mycket användbara hem rättsmedel för torr hud.

* För att göra huden mjukare och smidig, använd tomatjuice med några citron droppar. Du kan använda den på drabbade områden och efter några gånger tvätta den med vanligt vatten.

* Mosa en mogen banan och tillämpa den på ansiktet och halsen. Lämna det för någon gång och sedan tvätta ansiktet med ljummet vatten. Detta är en bästa torr hud botemedel.

* Efter varje bad, tillämpa Aloe Vera gel är också effektiv. Detta är perfekt torr hud åtgärda.

* Innan bad tillsätt 5-6 droppar havreextrakt eller lavendelolja till badkaret.

Hoppas, måste du ha hittat en del nyttig information om hur man styr torr hud naturligt genom huskurer. Huskurer är en av de största sätt, vilket inte är skadligt för din hud.

Copyright © Ryan Mutt, All Rights Reserved. Om du vill använda denna artikel på din hemsida eller i din ezine, göra alla webbadresser (länkar) aktiva.