naturliga sköldkörtel botemedel – är detta ett bättre sätt

Denna artikel kommer att diskutera naturliga Thyroid botemedel och om de är effektiva nog att betrakta som ett hållbart alternativ till konventionella behandlingsmetoder. Jag ska också förklara vad som händer när vi lider av Hypotyreos och vad kan orsaka detta tillstånd. Kom ihåg att alltid diskutera eventuella behandlingar du funderar med din läkare eller vårdgivare förväg.

Sköldkörteln är en av de större av de endokrina körtlarna i kroppen och dess uppgift är att producera hormoner som reglerar tillväxt och ämnesomsättning. När denna körtel inte producerar tillräckligt av dessa hormoner vår kropp börjar sakta ner och vi kan drabbas av symtom såsom känslighet för kyla, yrsel, trötthet och muskelvärk för att nämna några, och detta är det tillstånd vi kallar Hypotyreos vilket i princip innebär underaktiv sköldkörtel.

Många människor kommer aldrig att få reda på vad som orsakade deras sköldkörteln att sluta fungera korrekt, men det finns några vanliga orsaker såsom Jodbrist eller ens kroppens immunförsvar angriper sköldkörteln eller det kan helt enkelt bero på en ansamling av toxiner i kroppen .

Den konventionella metoden för att behandla Hypotyreos är genom hormonbehandling och detta görs med en syntetisk version av T4 hormon eller tyroxin. Tyvärr har vissa människor lider av otäcka biverkningar vid användning av denna från behandling och kan leta efter alternativ. Alternativa behandlingar kan komma i olika former, såsom naturligt sköldkörtelhormon som är en produkt som härrör från sköldkörtelhormon of Pigs. Detta ger bra resultat för många och det kanske beror på att produkten innehåller alla Sköldkörtelhormoner och inte bara tyroxin. Ett annat alternativ skulle vara att behandla den grundläggande orsaken till tillståndet att använda metoder såsom avgiftning, naturläkemedel tinkturer och vitamintillskott som arbetar tillsammans med en hälsosam kost.