Stretch Mark totala uttaget

bristningar

Gravity, kan villkoret att vara gravid och radikal viktminskning resultera bristningar på ett antal personer, och inte på andra. Syftet? Syftet göra utvalda människor att förvärva dem och andra donýt? Bristningar resultatet vid vilken tidpunkt elastin protein i de yttre begränsande brister mjukpappersskikt eller skadas från stretching. Tänk på elastin som små gummiband i huden-i den lilla huden kapillärer faktiskt. Det är elastin som normalt ýsnapsý huden tillbaka på plats efteråt det har sträckt. Prova på den yttre begränsande vävnadsskiktet. Dra huden upp mellan två fingrar, hålla det för ett ögonblick och släpper plötsligt. Det kommer ýjumpý tillbaka, även mot tyngdkraften. Så snart de sträcks, de bryter. Det finns ingen kosmetisk kirurgisk behandling erbjuds att återställa stretch-märkt hud, spara kanske helt enkelt ta bort fläckar på hud-inte något som jag eller någon jag känner skulle föreslå.

Personer som studerar här har hittat, även om, att elastin är beroende framöver särskilda försiktighetsåtgärder och näringsämnen för optimal elasticitet, och om du tar dessa försiktighetsåtgärder och inrikta dessa närande, wonýt du får, och kanske kan även radera, fula bristningar.

Den nästan alla värdefull aspekt är det tillstånd i huden. Med rätt kost och motion, är huden tuff, smidig och elastisk. Det kommer att fjädra tillbaka till formen även så snart som utspridning av tillståndet av att vara gravid eller viktökning.

Om huden är mager form, tunnat av sol och näringsmässigt bristfällig, är stretching kunna leda till brott och skada för skinýs elatin.

Personer som studerar denna har hittat kalcium / magnesium-förhållandet att vara mycket avgörande för att bibehålla det elastiska egenskap hos huden.

Dr Muller och kollegor vid Institutet för patologi i Tyskland, undersökte ligamenten i skivor av spinal operation patienter, sätta patienterna i två grupper: Personer med mycket flexibla vävnader, och individer med icke-elastiska vävnader. Han fann att bland personer med mest elasticitet, en magnesium / kalcium förhållandet till stöd för magnesium hittades.

Magnesium och kalcium åstadkomma i balans genom hela våra kroppar. Saknar magnesium, kalcium ackumuleras på platser det borde inte, räknar jag placerar den måste inte, räknar huden. På grund av att den höga upptag hastigheten av mineral i lösning, och brist på magnesium i livsmedlet, den ranson av magnesium och kalcium i lösning borde vara 00:56, i den ordningen.

Två andra mineraler att tänka på är koppar och zink. Koppar är känt som ett näringsämne värdefullt för tillverkning av elastin i den yttre begränsande vävnadsskiktet. Det fungerar som en katalysator, som bildar specifika enzymer involverade i tvärbindning av kollagen och elastin. Forskning visar vid vilken tidpunkt koppar är låg, förändringar i bindväv hända.

För mycket koppar kommer bryter zink leveranser, de bör vara lika för optimal behandling.