vad är en helkroppsmassage

Den holistiska tillämpning av fysisk beröring för att påverka systemen i kroppen muskulös, skelett, eliminering, mag-, cirkulations-, andnings, endokrina, lymfatiska, känslomässiga, mentala och nervsystemet kallas Body massage. Body massage är manipulation av mjukdelar i kroppen med händerna för healing, terapeutiska, angenäm och avkopplande effekt. Body massage är den kärleksfulla beröring av hjärtat uttrycks genom händerna. Professional terapeutisk massage har sitt ursprung i Kina, är en urgammal läkekonst, vilket kan lindra psykiska, fysiska och emotionella krämpor.

Låt oss studera om den helande kraften i kroppen massage.

påfrestning

Body massage hjälper frigöra stress och spänningar i kroppen genom att öka flödet av syre och blodcirkulationen i kroppen. Överdriven olösta spänningar och stress i vår vardag kan orsaka kontinuerlig muskelspänningar. Denna typ av psykisk spänning eller stress minskar flödet av syre och blod till muskler och organ som orsakar smärtor och värk, känslor av trötthet, symptomatisk tyngd, täthet av muskler och stelhet. Detta kan även öka risken för stammar och skador. . Tension skapar en tendens till en ansamling av toxiner i kroppen, och minskar flödet av mer subtila energi eller livskraft (Prana eller Chi). Muskulös spänning deformerar också skelettet anatomi, vilket ytterligare föreningar problem och utvecklar nya.

Fördelar med Body massage

Ett. Assist viktminskning

2. Förbättrar och ökar blodcirkulationen och flödet av vävnadsvätska (lymfa)
Tre. Ger näring åt huden (med rätt oljor)
4. Lugnar och slappnar nerver
Fem. Hjälper till att avlägsna avlagringar av vävnad
6. Pressmeddelanden känslomässiga och mentala spänningar
7. Skapar en känsla av välbefinnande
8. ger njutning

Om du har någon sjukdom är det alltid klokt att informera en läkare innan du går till en helkroppsmassage.