xue fu zhu yu wan för blod statistiskt och muskelsmärtor

Xue Fu Zhu Yu Wan är en naturlig örtmedicin populärt kallas Xuefu Zhuyu Wan. Det används för att främja den allmänna blodcirkulationen i kroppen så bra som det hjälper till att minska blod stasis. Ännu viktigare är det hjälper också till att öka Qi cirkulationen för att ge omedelbar lindring från smärta. Således denna örtmedicin är mycket användbara i bota inte bara blodet statistiskt och muskelsmärtor men även i lederna smärta vilket är ett ganska vanligt problem som finns i det dagliga livet.

Det finns flera användbara ingredienser i detta läkemedel som Radix Angelicae sinensis, Radix Bupleuri, Rhizoma Chuanxiong, Sperma persicae, Fructus Aurantii, Radix Platycodi och Flos Carthami etc. Bland dessa ingredienser, Sperma persicae är en ingrediens som hjälper till i den allmänna cirkulationen av blodet genom att lindra blodstockning. Dessutom hjälper det också att ge befrielse från problemet med förstoppning. Denna ingrediens används också i kombination med flera andra örter för att bota olika sjukdomar till exempel för att behandla de problem som dysmenorrheal, oregelbunden menstruation och konstant avslag efter förlossningen, är denna ört används med Avföring Trogopterorumn, Flos Carthami, Radix Angelicae Sinensis, pollen typhae, Rhizoma Ligustici Chuanxiong och flera andra nyttiga örter för att främja blodcirkulationen, för att reglera menstruationen och för behandling av svullnad, orsakade smärta och trauma på grund av blodstockning.

Den andra ingrediensen som används är Radix Angelicae, vilket är en ört som är användbar vid berika blodet, främja blodcirkulationen, lindra smärta, reglerar menstruation. Den tar bort brist av blod etc. Denna ört används med flera andra nyttiga örter för att bota olika sjukdomar till exempel Radix Angelicae, när det används i kombination med radikala Rehmanniae Praeparata, Radix Astragali seu Hedysari och Radix Paeoniae Alba används för att bota olika blod sjukdomar gillar för härdning blod brist syndrom. Denna ört är också användbara för att ge befrielse från olika typer av smärta som huvudvärk, buksmärtor, muskelvärk samt ledvärk. Det skyddar också levern från att skadas.

En annan ingrediens som används i detta läkemedel är Fructus Aurantii som är användbar för att lösa de problem som är förknippade med slem och även för att lindra den stagnerande Qi. Denna ingrediens används med flera andra örter som magnolia bark, rabarber rot och flera andra nyttiga örter för att ge befrielse från inre kroppsvärme och hjälper tarmen kontroll. Detta därför att det bidrar till att ge lindring från smärta. Dessutom ger också lättnad i problem som feber, förstoppning etc.

Nästa ört som är närvarande i beståndsdelen är rhizoma Chuanxiong. Denna ört är användbar i regleringen menstruationen, amenorré, dysmenorré, buksmärtor och postpartum lochiostasis. Dessutom är det också används för att lindra av reumatisk artralgi och huvudvärk. Denna ört är också mycket användbara för att förebygga problem relaterade till levern och gallblåsan. Också det bidrar till att ge skydd till hjärtsäcken kanalerna.

Tillsammans med ovanstående ingredienser, är den radikala Bupleuri ört används också som en viktig ört i detta läkemedel. Denna ört hjälper till att lindra den halva inredningen och patogener exteriör därmed rensa kroppen värme. Det hjälper i lugnande levern, lindra depression och reglera cirkulationen av Qi och därmed ger befrielse från någon form av smärta. Radix Platycodi som är närvarande verkar på lungan kanal och används vid behandling av bröstsmärtor på grund av kyla och hjälper till att rensa slem.

Du också kan få nytta av Xue Fu Zhu Yu Wan. och göra dig av med alla problem.