behandling för gallsten – innan du försöker ta bort gallblåsan, prova det här …

De flesta människor tänker inte två gånger om att ta bort deras gallblåsan. Men innan du betalar tusentals dollar för kirurgi, kanske du vill prova en behandling för gallsten. Förutom att spara din gallblåsan, kan du också gå ner i vikt, känner sig friskare och förhindra framtida stenar.

Om du inte säljs ännu, kanske du vill överväga detta …

I långtidsstudier, var folk som tar bort sina gallbladders mer rimlig att diagnostiseras med tarm-och koloncancer. Forskare säger att detta beror på den ständiga droppande galla som vanligtvis skulle hållas av gallblåsan. Därför är de flesta fysiska hälsa läkare är överens om att operation bör vara en sista utväg som behandling för gallsten.

hem behandling för gallsten – 5 tips

Det finns många saker som kan hjälpa dig att starta ditt hem behandling för att passera gallsten. Här är 5 tips som hjälper dig att börja.

Ett. Livsstilsvanor är viktigt att titta på. Övervikt är en viktig indikator för att diagnostiseras med denna sjukdom. Därför kan göra saker som du tränar eller bara gå en promenad orsaka dina stenar att flytta och göra dem mer benägna att passera. Gå ner i vikt är också ett bra sätt att hjälpa passera stenar om du förlorar mindre än 2 pounds av veckan. Drastiska viktminskning kan faktiskt orsaka fler stenar i gallblåsan.

2. Din kost är faktiskt en av de viktigaste aspekterna om ett hem behandling för gallsten. Den grundläggande tumregel är att äta fettsnål mat och livsmedel med hög fiber. Därför undviker rött kött, mejeriprodukter och snabbmat. Istället äter massor av grönsaker, fullkorn och baljväxter. Det finns faktiskt över 30 livsmedel som kan hjälpa spola gallsten! De flesta av dem är naturliga råa frukter och grönsaker.

Tre. Vitamin rättsmedel är också viktigt för att bekämpa gallsten. Till exempel kommer att komplettera C-vitamin, även kallad askorbinsyra, hjälper till att omvandla kolesterol till ofarlig galla. Eftersom stenarna består av kolesterol, kan denna börja den upplösande processen.

4. Slutligen, gallsten naturläkemedel är också mycket populär och mycket effektiv. Milk Thistle är en lever tonic som kommer att rena levern och stimulerar galla produktion. Forskning visar också att denna åtgärd även kan bidra till att förhindra stenar från att utvecklas. Den rekommenderade mängden är 600 mg mjölk tistel extrakt per dag.

Fem. Utbilda dig själv! Till exempel är det bevisat faktum att rengöring levern, gallblåsan och kolon drastiskt kommer att öka dina chanser att passera gallsten smärtfritt. Lyckligtvis kan du spola eller rengöra alla tre av dessa system med en rengöra. Läs mer om steg för steg rättsmedel på vår Gallsten Remedy rapport.

vad händer sen?

Du är bara klick bort från en garanterad tillfredsställelse 100%, steg för steg botemedel som fungerar i 24 timmar eller mindre. Tänk dig att avbryta din operation i morgon efter att ha passerat stenarna och smärtan med ett forskat och effektiv gallblåsan rengöra.

behandling för gallsten