vetegräs avgiftning – hjälper kroppen att ta ut soporna

Vetegräs är en växt rik på vitaminer, enzymer, klorofyll och andra näringsämnen som gör det till en idealisk kosttillskott. Den kan användas på många olika sätt och för olika ändamål men en som är mycket fördelaktigt är vetegräs avgiftning.

Vanligtvis, våra kroppar gör allt arbete. Vi behöver inte ens inser omfattningen av det. Lungor, njurar, lever, lymfsystemet och kolon arbete 24/7 för att bli av med de många giftiga ämnen våra kroppar bombarderas med konstant från luften vi andas, kallas livsmedel vi konsumerar, vattnet vi dricker och även strålning från elektromagnetiska fält “electro -smog “som sprider sig från varje elektrisk apparat och enhet.

Medan unga och friska, tenderar vi att ta sådana saker för givet. Men under åren, när vi blir äldre, våra kroppens förmåga att filtrera och ta bort dessa gifter bleknar och det börjar att bygga upp avfall resulterar i förlust av kraft, energi och slutligen sjukdom.

Vetegräs avgiftning är mycket föreslås eftersom det har förmågan att göra ditt system mer basiskt. Kroppen blir sura på grund av all stress och skräpmat. Vetegräs avgiftning i kombination med att dricka gott färskvatten kan göra vårt system mer basisk. Däremot kan det orsaka biverkningar som inkluderar: illamående, diarré, huvudvärk, starkare kroppslukt och influensaliknande symtom. Du ser, våra kroppar förändrar steg för steg så att symptomen kan variera därefter varje dag. Du kan vara stark och energisk en dag men nästa dag kommer du att vara svag, illamående och utarmat. Dessa är bara tecken på bättre hälsa framöver. Dessa symtom är helt normalt och bör avta inom ett par dagar. Det är viktigt att gå långsamt i början. Ett uns av vetegräs juice om dagen och sedan öka gradvis doseringen så att tiden kommer du att bygga upp till tre gram per dag.

Sammanfattningsvis kan vetegräs juice påskynda och förstärka naturlig process kroppen avgiftning. Det kommer att få dig att känna energi och frisk och det är smuts billigt att odla din egen.