behandla gikt naturligt – naturliga behandlingar för gikt

Hur gör jag för att behandla gikt naturligt? Här kommer du att upptäcka vilka livsmedel för att undvika med gikt, och andra helt naturliga tips för att behandla gikt naturligt. Du får också reda på vad som orsakar din gikt, och varför kosten är så viktig i naturliga gikt behandlingar.

Vad orsakar gikt? Urinsyra kristaller fastna i lederna som orsakar symtomen på gikt. Urinsyra är en biprodukt av kemiska föreningar som kallas “puriner” som vi hittar i våra kroppens celler och i en stor del av våra livsmedel. Som en gikt offret du måste därför minska mängden puriner du konsumerar via din mat.

Här är ett urval av purin-rika livsmedel som bör undvikas: ansjovis, buljong, hjärnor, buljong, consomme, torkade baljväxter, fisk, gås, brunsås, hjärta, sill, njurar, lever, makrill, rött kött, köttextrakt, köttfärs, musslor, rapphöna, fjäderfä (särskilt Turkiet), fiskrom, sardiner, pilgrimsmusslor, skaldjur, räkor, bräss, bagerijäst, öljäst, jästextrakt. Och du måste undvika all alkohol.

Och här är 6 sätt att behandla gikt naturligt …

Ett. Drick mycket vatten, helst 10 till 12 åtta ounce glas varje dag, för att spola överskott urinsyra från kroppen.

2. Ät färska grönsaker och frukt, men inte sparris, svamp, eller blomkål. Gröna bladgrönsaker.

Tre. Ät mat med högt vitamin C och vitamin E. Multi-vitaminer kan vara till hjälp.

4. Ät fiberrik mat för att hjälpa spola ut kroppen.

Fem. Ät massor av körsbär, jordgubbar och blåbär. Körsbär är fantastiska för gikt lättnad.

6. Drick äppelcidervinäger. Du kan också använda den lokalt. Det är bra för att sänka urinsyra och smärtlindring.

Tyvärr, bortsett från låg-purin diet, det finns många andra saker som påverkar din gikt och dess botemedel såsom, kroppens pH, vikt, underliggande medicinska tillstånd, familjehistoria av gikt / artrit, livsstil, motion, etc. Du behöver en god förståelse av dessa för att få till ett gikt botemedel som är rätt för dig.

Lyckligtvis finns det ett fullt utforskade och beprövade nätet gikt rapport som du kan få tag på i minuter, där tusentals människor över hela världen har framgångsrikt använts för att slå sin gikt. Allt arbete har gjort för dig.

Dess enkla, steg-för-steg kommer att leda dig till en garanterad, helt naturligt, hem-baserade botemedel mot gikt som är rätt för dig. Och den innehåller en särskild 2 timmars program gikt lättnad för folk som lider akut smärta just nu. Om det är du eller någon närstående då detta kan vara precis vad du behöver.