hur man kan bli av med sura uppstötningar – 5 gratis halsbränna rättsmedel

Undrar du hur man kan bli av sura uppstötningar? Tusentals människor lider i åratal utan att veta att det finns ett botemedel mot halsbränna. Lyckligtvis behöver du inte ta antacida längre.

I den här artikeln får du lära dig 5 gratis halsbränna rättsmedel med kommer att bli av sura uppstötningar genom härdning orsaken.

bota sura uppstötningar genom att veta orsaken

Visste du att de flesta människor som lider av denna gemensamma sjukdom har en skadad eller svag nedre matstrupen sphincter? Utan att gå in alltför mycket i detalj, är sphincter en muskel som sitter på toppen av magen.

Denna vävnad är ansvarig för att hålla mat och magsyra i magsäcken. Tyvärr kan vår 21: a århundradet kost och livsstil gör denna vävnad svag eller ens skada den. Till exempel har de kemikalier i cigaretter visats försvaga ringmuskeln. Alkohol och kolsyrade drycker är också en viktig orsak till denna sjukdom. Den mat du äter kan också negativt påverka vävnaden i matstrupe och sphincter.

Varför säger jag detta? För om du vet hur man kan förebygga halsbränna (även känd som GERD), kan du bota även det med enkla åtgärder och en ny diet.

Här är några tips för att börja din botemedel halsbränna hem.

5 gratis halsbränna rättsmedel

Ett. Förmodligen en av de enklaste och vanligaste botemedel som fungerar är ett rött äpple. Min pappa har faktiskt ätit denna GERD botemedel för de senaste 30 åren. Medan antacida hjälpte honom i 3 år, ett äpple har hjälpt honom i 30 år. Allt du behöver göra är att äta en bit eller en hel äpple när du känner ett anfall.

2. Visste du att en av de äldsta rättsmedel för reflux är honung? Denna gemensamma mat post har även hittats i pyramiderna. Honung har faktiskt visat att läka skadad vävnad. Denna mormor hem behandling används ofta för brännskador tillsammans med aloe. För denna behandling, är allt du behöver göra är äta ett par teskedar honung per dag.

Tre. Det finns också levnadsvanor som kan hjälpa. Bara äta mindre måltider kan hjälpa din matsmältning process och minska risken för reflux. Ät måltider mindre än din knytnäve.

4. Pepparmint är också en gammal rättsmedel som stöd i matsmältningen och minskar risken för reflux. Du hittar denna ört i de flesta livsmedelsbutiker, men du kan också odla den. Bara tugga på det är mycket effektivt.

Fem. Slutligen bör du även komplettera aloe vera juice regelbundet. Som jag sa tidigare, är aloe vera en vanlig brännskada terapi. Aloe kan läka vävnad som inkluderar matstrupen och sphincter. Att ta en klunk av denna typ av saft har visat sig bota orsaken till GERD.