hur man spola gallblåsan på en dag – lär naturlig hälsa hemlighet för att passera gallsten naturligt

Tusentals människor kommer att söka på internet i dag och skriva orden, “Flush Gallblåsan”. Är du en av dem? Är du nervös om gallsten som sitter i din gallblåsan? Är du trött på smärtan? Är du tveksam till att ta bort din gallblåsan? Är du nervös över lider inlägget effekter kirurgi biverkningar?

Du är inte ensam och det är därför som tusentals gallsten drabbade söker nu en alternativ behandling för gallsten. För vissa människor, att få ett organ avlägsnats är bara inte ett alternativ. Före operation, har du funderat på en gallblåsan flush att naturligt passerar dina stenar?

Här är varför du kanske överväga en gallblåsan flush.

du behöver din gallblåsan på 20 år

Hur gammal är du? Planerar du på att leva ytterligare 20 år? Naturligtvis skulle du hoppas att leva ytterligare 20 mer eller ens 30 +.

Problemet med gallblåsan kirurgi (ta bort din gallblåsan) är att det ökar risken för tarm-och koloncancer. Om du bara leva för ytterligare 5 år, kan gallblåsan kirurgi vara ett bra alternativ (men jag skulle skicklighet rekommendera försöker spola dem först.) Men om du är som de flesta människor, du behöver inte en annan cancerframkallande krycka hängande över huvud.

Anledningen till att ta bort din gallblåsan orsakar cancer är på grund av galla. Din gallblåsan uppgift är att lagra galla som hjälper kroppen smälta fett. Utan din gallblåsan, kommer galla droppa kontinuerligt i matsmältningssystemet. Det är därför många människor kommer att behandla diarré och illamående i flera år efter operationen. Men de nyare studier har visat att den kontinuerliga droppande kan orsaka mer än bara diarré. I longitudinella studier, människor som har fått sina gallblåsan bort i över 15 + år, har en kraftigt ökad risk för cancer i tarmen och tjocktarmen. Det bör också noteras att patienter också hade en högre blodkolesterolnivån.

Kirurgi bör inte vara ditt första val och inte är det bästa alternativet!

spola gallblåsan och passera gallsten naturligt

Gallblåsan kirurgi har hjälpt några. Och denna operation har också ont många. Pengar får världen tur och det är bara logiskt varför gallblåsan kirurgi är den mest onödig kirurgi ännu den vanligaste i Amerika. Man har funnit att nästan 80% av gallsten kan föras naturligt. Med andra ord, kan 8 av 10 personer spola naturligtvis sina gallstenar. Här är några alternativ som du kanske vill överväga.

Ett. Oral upplösning terapi är en behandling som växer under de senaste 5 åren. Detta alternativ behandling fungerar bäst för små, kolesterol baserade gallsten. Medicinering för behandlingen framställs av syran finns naturligt i gallan. Syran kommer upplösa gallsten naturligt. Tyvärr kunde denna behandling ta månader för gallsten (er) för att lösa.

2. Din kost är också oerhört viktigt för en alternativ behandling. Eftersom gallsten är ibland orsakas av en ohälsosam kost. Gallsten kan också behandlas med en kost rik på fiber. Vatten lösliga fibrer (från frukt och grönsaker) är den bästa källan för fiber för behandling och prevention. Försök att äta 3 frukter portioner och 3 portioner grönsaker varje dag.

Tre. Du kanske också vill prova vitamin terapi. Vitamin terapi är ett stort ord för att få de vitaminer din kropp behöver för det problem att hantera. I fallet av gallsten, är C-vitamin oerhört viktigt. Detta vitamin fungerar genom att omvandla kolesterol till gallsyror. Med mindre kolesterol och mer galla, minskar din gallsten risken avsevärt.

4. Slutligen, den i särklass mest populära alternativ behandling för denna sjukdom är en gallblåsan och levern renar. Denna behandling har varit framgångsrik eftersom det fungerar genom att spola alla gifter, föroreningar, föroreningar och kolesterol som har lagrats i både gallblåsan och levern. Många läkare rekommenderar nu denna enkla rena årligen för förebyggande eller behandling. En steg för steg botemedel kan hittas på Flush gallblåsan.

spola gallsten i morgon

“Garanterat att fungera i 24 timmar” Denna garanti och en steg för steg botemedel har gett tusentals drabbade hoppas på naturlig hälsa och en gallsten botemedel. Om du vill veta mer om en garanterad 100%, steg för steg naturliga gallsten flush, besök vår webbplats innan operationen. Din kropp, hälsa och plånbok kommer att tacka dig!