passera en njure sten-en naturlig botemedel för njursten med dr. peppar

Du vill passera en njure sten men du inte vill se doktorn … igen! Vad sägs om schemaläggning ett möte med Dr Pepper? Anledningen Dr Pepper kan vara ditt nästa besök är på grund av fosforsyra rättsmedel som sveper över det medicinska samfundet.

Först är, Dr Pepper bara en läsk! Däremot kan det vara precis vad doktorn beställde för en syra den innehåller! Visste du att fosforsyra bokstavligen kan hjälpa lösa dina njursten? Ny forskning pekar på den nyaste botemedel för att behandla njursten naturligt … fosforsyra!

vad doktorn beställde

Miljontals människor vill passera en njure sten just nu. Även njursten är oerhört smärtsamt, de är förvånansvärt vanligt inom alla områden över hela världen. Det är faktiskt rapporterat att uppskattningsvis 10% av befolkningen i USA kommer att ha en njursten någon gång i sitt liv.

Med allt detta sagt, njursten är faktiskt anmärkningsvärt enkel att passera. De flesta läkare rekommenderar att du dricker mycket vätska att passera din sten. Men detta fungerar bara om njursten är tillräckligt små. Men vad händer om du har flera stenar eller de är helt enkelt för stor?

Kanske är det dags att du försöker fosforsyra och …

passera en njure sten med fosforsyra

Men vad händer om din njursten passerar inte med att dricka mycket vatten? Kanske bör du tänka på en syra som fungerar genom att lösa dina njursten. Och fosforsyra kan vara svaret för att passera en njure sten.

Fosforsyra är en syra som kan användas i livsmedel på grund av vår matsmältningssystemet. Vår fodrade magen har magsyra som är surare än fosforsyra. Men om fosforsyra når njurarna, kan du lösa faktiskt stenar kalciumoxalat naturligt.

Denna åtgärd upptäcktes efter fann forskarna att njursten drabbade faktiskt kan förebygga njursten genom att dricka en daglig läsk (ett tillägg till 8 glas vatten per dag). Här är hur experimentet utfördes.

Efter läkarna hittat ett samband mellan cola och njursten, genomförde forskare forskning på över 1000 män som drabbats av njursten och drack minst 5 gram cola per dag. Under 3 års försök, hälften män avstått från cola helt medan den andra hälften drack regelbundna mängder av deras cola val (som innehåller fosforsyra). Efter 3 år, var drinkers av soda en tredjedel mindre sannolikt att uppleva ett återfall av njursten. Och de män som slutat dricka läsk, sågs ingen effekt (inte öka eller minska) om återkommande njursten. Forskare var förbryllad! Fosforsyra orsakade njursten och ändå förhindrade njursten?

passera en njure sten naturligtvis

Hur mycket fosforsyra ska man dricka? Efter upplösning, hur du spola brutit upp stenar? Vilket mirakel grönsak har också varit i njursten nyheterna?

Du är 24 timmar bort från att vara smärtfri, bekymmersfri och njursten gratis! Om du menar allvar med naturligt passerar din njursten, besök vår hemsida för att se vårt 100% garanterad njure Rapportera sten botemedel. Vi hjälper dig att lösa upp och skicka din njursten med en steg för steg lösning som använder 2 ingredienser.

I själva verket, av de senaste 300 drabbade njursten, passerade 256 dem naturligt med vår beprövade, utforskade botemedel! För att passera en njure sten genom ikväll, besök oss idag!