studie te polyfenoler döda HPV-positiva livmoderhalscancer celler

Kemikalier i te kan stoppa humant papillomvirus (HPV) och förebygga livmoderhalscancer.

Forskare vid Indian Institute of Toxicology forskningsråd vetenskaplig och industriell forskning har funnit att grönt och svart te polyfenoler (GTP & BTP) har möjlighet att döda HPV-positiva livmoderhalscancer celler. Författarna till studien uppger att “te polyfenoler uppvisar anti-cancer potential mot livmoderhalscancer genom hämning av celltillväxt och induktion av apoptos.” (1) är apoptos programmerad celldöd, vilket innebär te polyfenoler gör skadliga HPV-positiv livmoderhalscancer cellerna förstör sig själva innan de blir en tumör. Detta kommer som goda nyheter för många kvinnor, som Center for Disease Control & Prevention (CDC) uppskattar att “den övergripande HPV prevalensen var 26,8% … bland amerikanska kvinnor i åldern 14 till 59 år.” (2)

Under några år har det funnits ett vaccin för HPV. Annonsering av vaccinet var allmänt framgångsrik, vilket indikeras av en CDC studie att “kunskapen om HPV (84,3%) och av HPV-vaccin (78,9%) var hög.” (3) Men användningen av vaccinet är lite som de faror och riskerna med att ta emot det blev känt, där “flickor och kvinnor har anklagat vaccinet för att orsaka sjukdomar från illamående till förlamning -. även död” (4) Med sådana hälsorisker i samband med vaccinet, det är säkrare och enklare alternativ för att förebygga och godis HPV, som är den främsta orsaken till livmoderhalscancer: användning av te polyfenoler som innehåller hälsotillskott.

Gene-Eden är ett antiviralt kosttillskott som innehåller grönt te som sin huvudingrediens. Utvecklingen av Gene-Eden inspirerades av Dr Hanan Polansky upptäckt att orsaken till många cancerformer är DNA av latenta virus, såsom HPV. Te polyfenoler är effektiva mot HPV & livmoderhalscancer på grund av deras antivirala egenskaper. Om du är orolig för HPV och livmoderhalscancer, och vill undvika kostnaden och risken för HPV-vaccinet, kanske du vill prova Gene-Eden.

För mer information om Gene-Eden, gå till http://www.Gene-Eden.com. Gene-Eden är tillgänglig på Amazon.com.

källor

1: Singh M, Tyagi S, Bhui K, Prasad S, Shukla Y. reglering av celltillväxt genom cellcykeln och apoptos i HPV 16 positiva humana livmoderhalscancer celler genom te polyfenoler. Invest nya läkemedel. 2010 Jun; 28 (3) :216-24.

2: dunne ef, Unger er, Sternberg m, McQuillan g, svan dc, Patel ss, Markowitz le. prevalens av HPV-infektion bland kvinnor i USA. JAMA. 2007 Feb 28, 297 (8) :813-9.

3: jain N, euler GL, Shefer a, lu p, Yankey d, Markowitz l.. humant papillomvirus (HPV) medvetenhet och vaccination inletts bland kvinnor i USA, nationell immunisering enkät vuxen 2007. Prev Med. Maj 2009, 48 (5) :426-31.

4: Bör föräldrar oroa sig för HPV-vaccin? CNN News artikel –