urinvägarna botemedel – varför rättsmedel för urinvägsinfektion fungerar bättre än antibiotika

De bästa urinvägarna botemedel kommer att bota infektionen och hålla den botas. Antibiotika botar oftast infektionen bara ha det tillbaka sex månader senare. Det finns en skillnad mellan att använda en urin botemedel urinvägsinfektion och antibiotika.

Fakta! Cirka 25% av de drabbade som tar antibiotika kommer redevelop infektionen inom det närmaste året.

Så vad är urinvägarna botemedel? De bästa botemedel är de som bota infektionen och hindra den från att någonsin komma tillbaka. Och i fallet med UVI, innebär det bästa botemedlet din kost, vitaminer och enkla tips livsstil. Låt mig förklara!

antibiotika fixar inte allt

Låt oss inse det, antibiotika har räddat miljontals liv. Antibiotika har sin plats inom det medicinska området. Tyvärr är läkare och forskare blir lite för ivrig vid förskrivning dem.

Urinvägsinfektioner är smärtsamma, men kan behandlas med enkla naturliga läkemedel. Detta var fallet århundraden sedan. Tyvärr, de flesta läkare är inte medvetna om detta. De flesta läkare tror naivt att antibiotika är fix-all recept för infektioner.

Därför är många U.T.I. drabbade får betala priset med upprepade infektioner, obalanserad goda och dåliga bakterier, en svag immunitet och sämre allmänna hälsa. Om du letar efter en alternativ behandling än antibiotika, kan dessa tips hjälpa!

5 urinvägarna botemedel som fungerar bättre än antibiotika

Din kropp är mycket mirakulöst och kan läka sig själv om de får de rätta verktygen. Här är några tips som hjälper du bota din urinvägsinfektion hemma.

Ett. Det första du bör göra är att spola systemet så mycket som möjligt. Ju mer du kissar, ju mer du sannolikt att spola din infektion. Därför bör du dricka mycket vatten. En bra tumregel är att dricka minst 16 gram vatten för varje 2 timmar du är vaken. Andra bör du också äta minst 5-7 portioner frukt och grönsaker per dag. Eftersom frukt och grönsaker innehåller vattenlösliga fibrer, kommer detta också bidra med spolningen.

2. Nästa steg skulle vara att öka din immunitet. Ett enkelt men effektivt sätt att göra detta är att komplettera vitamin C (även kallad askorbinsyra) tre gånger om dagen. Du bör ta 1000 mg C-vitamin vid tre gånger per dag.

Tre. Ett annat tips för att hjälpa till med att öka ditt immunförsvar skulle vara att komplettera zink. Zink hjälper kroppen absorbera vitamin C. Det enklaste sättet vore att köpa zink sugtabletter på närmaste apotek.

4. Du kanske också vill prova ett botemedel involverar tranbär. Den tranbär frukt innehåller en förening som faktiskt kommer att de-klamra de e coli bakterier från urinvägarna. Tyvärr kommer tranbär enbart gör inte susen. En steg för steg botemedel inklusive tranbär kan hittas på rättsmedel för urinvägsinfektion.

Fem. Slutligen bör du också lära dig enkla hälsa tips för att förhindra att smittan från att komma tillbaka. Du bör komma ihåg att aldrig hålla det. Torka alltid framifrån och bakåt. Och aldrig använda doftande sprayer nedanför midjan.

bota din urinvägsinfektion i 12 timmar

Om dessa fem tips har gett dig hopp och du vill säga adjö till antibiotika. Besök gärna vår hemsida för en urinvägsinfektion avhjälpa rapport som ger dig steg för steg instruktioner för att bota och förebygga din infektion. Vår forskat botemedel rapporten är 100% Nöjdhetsgaranti och vi lovar en komplett botemedel. Ladda ner din nu!

urinvägarna botemedel