vad som gör honeymark varumärke manukahonung bättre än andra

Manuka honung är världsberömd för sina extraordinära helande egenskaper. På grund av vissa vegetabiliska komponenter, innehåller denna unika typ av honung naturligt antibakteriella, antivirala och anti-svamp egenskaper som inte finns i andra typer av honung. Den innehåller också mer vitaminer, mineraler, aminosyror och antioxidanter än vanlig honung.

Inte alla manuka honung är skapade lika. Manuka honung har antibakteriella potensen varierar från sats till sats, bygger på mängden av blommor nektar används av honungsbin under produktionsfasen. Det enda sättet att veta säkert om en viss sats av Manuka honung är aktiv och lämplig för terapeutisk användning är om det laboratorium testade.

Endast aktiv, kommer UMF manuka honung ger samma resultat som folk har kommit att förvänta sig av manuka honung. UMF är en akronym för Unique Manuka Factor och följs vanligen av ett nummer som anger den antibakteriella styrkan av honungen. UMF är auktoriserade tätningen och registrerat varumärke som tillhör Active Manuka honung Association i Nya Zeeland. Detta varumärke kan endast tillämpas på märkningen av honung med ett laboratorietest resultat av UMF 10 eller högre.

Endast manuka honung som regleras av den aktiva manuka honung Association kan blotta UMF varumärket. En burk av manuka honung som är märkt som “aktiv” följt av ett tal tillhandahåller inte någon garanti för att den är lika potent som annonseras. Till exempel, om etiketten anger, “aktiv 10”, är antalet lånade från UMF rating system men eftersom honungen inte regleras av den aktiva manuka honung Association, kan det varumärket inte lagligt använda UMF varumärket. Därför är det okänt om honung laboratoriet testades för sin antibakteriella potensen.

För att vara säker på potens, bör en burk av manuka honung ange UMF varumärke och ett antal 10 eller högre (dvs. UMF 16). Det är också viktigt att veta att i USA, har FDA inte betraktar honung av något slag som aktiva. Om etiketten på en burk av manuka honung säger, “aktiv” det är i strid med FDA: s regler.

Honeymark är en importör av manuka honung och en tillverkare av naturliga manuka vård Honey hud produkter. Honeymark märket Manuka honung uppfyller följande krav:

Ett. regleras av den aktiva manuka honung förening i Nya Zeeland;
2. Laboratoriet testade för sin antibakteriella styrka;
Tre. certifierad UMF 16 + aktiv, medicinsk kvalitet;
4. 100% ren, rå och obearbetad;
Fem. Buteljeras och etiketteras i Nya Zeeland.