de 7 bästa deodoranter för överdriven svettning

När jag först försökt att bekämpa min överdriven svettning, fick jag ingenstans. Jag skulle gå in i lokala apoteket och köpa upp alla antiperspirant jag kunde hitta utanför rack bara att vara missnöjda med mina resultat dagar senare. Det var en smärtsam cykel av trial and error, och jag minns, efter den nionde eller tionde märke av deodorant försökte jag, började jag tänka att det var bara någon produkt där ute som skulle kunna lösa mina svettningar.

Hur som helst, det tog lite tid, men jag är här för att berätta att det finns produkter där ute som fungerar. Och efter mycket undersökning och testning, kommer den här artikeln visar dig de 7 bästa deodoranter för överdriven svettning, vilket ger dig snabba och effektiva resultat.

Efter alla mina misslyckanden köper upp hyllorna på mitt lokala apotek, jag äntligen wised och talade öppet med min hudläkare om mina överdriven svettning elände. Hon sa att jag led av ett ganska vanligt tillstånd som kallas hyperhidros. Det fick mig att svettas okontrollerat från händerna, armhålor, ansikte och fötter oavsett vilken temperatur jag blev utsatt för.

Anledningen till den genomsnittliga butiken varumärke deodoranter inte vara effektiv var eftersom de inte innehåller tillräckligt av den aktiva svett stoppa ingrediens, aluminiumklorid.

Det är ganska viktigt för dig att veta …

Aluminiumklorid är den aktiva ingrediensen som blockerar dina porer från svettas ymnigt.

Även om det finns många alternativ för överdriven svettning sjuka, din bör det första man lära sig om är att välja rätt deodorant.

Här kommer jag att ge dig de 7 bästa deodoranter för överdriven svettning som packade precis tillräckligt stämpla för att få min svett under kontroll. Tänk, kan de flesta av dem tillämpas på dina händer och fötter samt dina armhålor för att minimera svettning. Jag nämner också särskilda ansikts svettning deodoranter samt.

Ett. Vissa Dri – Detta är den svagaste av de 7 deodoranter i listan. Det är emellertid ett avgörande första steg. Du vill inte bara ta den starkaste antiperspirant från hyllan när du börjat eller du kommer att sluta med irriterad hud på nolltid. Vissa Dri innehåller 12% aluminiumklorid och anses kliniskt styrka. Det är ett bra första steg när trappas upp till en starkare lösning.

2. Drysol – Detta recept styrka deodorant kräver vanligtvis din hudläkare godkännande, men det finns nätbutiker där du kan få det utan obekvämt läkarintyg krav. Drysol innehåller en jättestor 20% aluminiumklorid och börjar arbeta efter den första ansökan. Det är inte som vanlig deodorant men. Du ansöker bara Drysol gång en kväll innan läggdags. Under dagen kan du inte tillämpa en vanlig deodorant som irritation kan uppstå med ett sådant kraftfullt aktuellt på plats.

Tre. Deodorite – DeodoRite är en 100% säker och effektiv intern naturläkemedel för behandling av de underliggande orsakerna till kroppen lukt. Formeln är speciellt tillverkade för att förbättra elimineringen av toxiner från kroppen, främja en frisk lever funktion och minska överdriven svettning. Det är inte en vanlig lokal som de flesta deodoranter. Du tar det muntligt och det går att arbeta (Återigen, säkert) reglerar gifter ur kroppen och minskar din totala svettning.

4. Maxim Facial Wipes – Detta är en ansiktsbehandling svettning lidande bästa vän. Maxim våtservetter är praktiska våtservetter som innehåller aktuell deodorant mild nog att gälla för ditt ansikte. Bara torka dem över hela ansiktet och sammandragande går till jobbet, blockerar svett porer och lösa ditt problem snabbt. Jag älskade resultaten med dessa saker.

Fem. Säkra Wipes – Om Maxim våtservetter inte gör susen för dig, då Säkra Wipes är din bästa insats för ansikts svettning. De kommer i grader av styrka med sin medicin som sträcker sig från 1% – 4%. Det finns två varningar men med Säkra Wipes. Först, om du väljer en alltför stark formel, kommer du att ha rodnad, utslag och irritation uppstår. Börja med 2% om Maxim Wipes inte fungerar för dig och sedan skala upp därifrån. Det andra, de är lite dyrare än de Maxim Wipes men du får dina pengar är värt. Resultaten är påtagliga.

6. Driclor – Detta är ett starkt fä av en deodorant. Även om det innehåller samma nivå av aluminiumklorid som Drysol (20%), många hävdar det torkar ut dem där Drysol kommer inte. Här är en väldigt ärlig granskning. Den klåda, ömhet, sveda och torra utslag som jag fick var alla hemska. Du måste grit tänderna genom obehag för att få resultat. Som sagt, det definitivt fungerar!

7. ODABAN – Jag räddade en av mina favoriter för sist. ODABAN är mindre nötande än Drysol och Driclor. Plus, kan du tillämpa den på ditt ansikte i små doser. Det är en lokal som kommer i spray för (Drysol och Driclor är roll-on topicals). På något sätt, fann jag att konditioneras min kropp att sluta svettas i stället chockerande den till underkastelse. Du måste använda den för en vecka för att känna de optimala effekter.