hur man raderar plantar vårtor – 7 populära botemedel avtäcktes

Vårtor klassificeras i många olika typer baserat på platsen där de verkar och plantar vårtor är de som bildas på plantar regionen vid basen av foten. Vårtor är i grunden orsakas av en virusinfektion som kallas humant papillomvirus, ett extremt smittsamt virus. Även kallad HPV, har denna virusinfekterade över 40 procent av befolkningen över hela världen, vilket gör den till en av de vanligaste virussjukdom som finns på planeten. För att utrota plantar vårtor finns många naturliga och holistiska behandlingar som kan användas. Plantar vårtor skiljer sig från andra typer av vårtor i det att de utvecklar endast på fötterna där huden skiktet är ganska tjockare och hårdare än andra delar av kroppen. Vilket betyder, kan de behandlingsalternativ som gäller för fotvårtor inte användas för dem som verkar på andra delar av kroppen. Fokus i denna artikel kommer att vara på naturliga behandlingsalternativ som skulle kunna användas för att bli av plantar vårtor.

Ett. Hot Soak – Du kan använda mycket varmt vatten för att blöta fötterna i så att den hårda vävnaden i plantar vårtor mjukas upp. Att bli av plantar vårtor blir mycket lättare efter det varma vattnet blötläggning behandling. Du måste hålla fötterna nedsänkta i hett vatten i minst tio minuter. Nu den uppmjukade wart vävnad kan tas bort med ett slipverktyg som en nagelfil eller pimpsten.

2. Ansök Vinäger – En utmärkt naturlig substans som kan användas för att bli av plantar vårtor är äppelcidervinäger. Äppelcidervinäger har många olika terapeutiska egenskaper och det fungerar på att eliminera vårtor på två olika sätt. Den sammandragande karaktär vinäger hjälper till att döda HPV-viruset medan desinficera vårtområdet. Den ättika är sura egenskaper hjälper till att mjuka upp vårtan och upplösa den. Ta önskad mängd äppelcidervinäger lösning i en liten tub och hålla fötterna nedsänkta i det under 5-10 minuter. De som har känslig hud kan späda apple lösningen äppelcidervinäger genom att tillsätta mer vatten.

Tre. Använd Aspirin – Aspirin tabletter kan användas för att eliminera plantar vårtor men behandlingen kräver inte att du äter det. Fäst aspirintablett över vårtan vävnaden med hjälp av ett band stöd och låt det stanna där. Byt aspirintablett minst två gånger per dag tills vårtan vävnaden har mjukats upp och kan lätt tas bort.

4. Bakpulver – Ett alkaliskt och slippasta kan konstrueras från vatten och bakpulver. Denna pasta skall användas för att gnida vårtan tre gånger om dagen.

Fem. Använd Banana – En mogen banan s skal kan fästas säkert över vårtan. Skalet ska vara kvar tills det har blivit väldigt torr och då kan det ändras till ett nytt.

6. Använd Vitlök – Vitlök kan användas på flera olika sätt för att eliminera plantar vårtor. Hela kryddnejlika kan gnidas över vårtan tre gånger om dagen. Du kan även hålla kryddnejlika fäst över vårtan vävnaden. Den vitlöksklyfta bör tillåtas att stanna på plats för ungefär en veckas tid. Tärnad vitlök och vitlök olja kan också användas som rub.

7. Använd Aloe Vera – En utmärkt naturlig behandling för att bli av plantar vårtor är användningen av aloe vera gel. Denna gel är ett utvärtes smärtstillande, antiinflammatorisk och antiseptisk. Den aloe vera gel måste tillämpas flera gånger under dagen och applicera ett tjockt lager av gelen på natten kan vara till stor hjälp.