naturliga urinvägsinfektion avhjälpa-din pH och C-vitamin arbetar tillsammans

Minns du förra gången du var helt 100% frisk? Var det år, månader, veckor eller dagar sedan? Det verkar som om det alltid är lätt att minnas de friska tider i ens liv, men jag tror det kan vara till hjälp när man behandlar en urinvägsinfektion också. Varför? Eftersom du faktiskt kan bota dig själv om du lider av en urinvägsinfektion och vara så frisk som du önskar. I själva verket finns det faktiskt en naturlig urinvägsinfektion rättsmedel som fungerar bort av kroppens obalans i Ph Låt mig förklara!

vad som orsakar UTI?

Urinvägsinfektion (UTI) är ett resultat av bakterier (vanligen E. Coli) häckar i urinvägarna som omfattar njure, urinblåsa eller urinröret. Normalt kan en sund kropp kämpa mot de bakterier som orsakar UVI. Men, när de ges rätt förutsättningar för låg immunitet, kan UVI visas och om den lämnas obehandlad kan leda till allvarliga njurproblem och till och med njursvikt. Om du har en urinvägsinfektion bör du agera omedelbart!

Vanliga symptom på urinvägsinfektioner inkluderar: diarré, feber, smärta i nedre ryggen, smärtsam urinering, grumlig urinering, blod i urinen, frossa, smärta i övre delen av buken, och oförmåga att urinera. Även om dessa symtom kan göra livet eländigt, det är ditt val om du väljer att leva med UTI eller levande UTI-fri. Och urinvägsinfektion-free är bara en halv dag bort!

naturliga urinvägsinfektion avhjälpa – c-vitamin

Ni har hört det från din mamma och du kommer att höra det igen, “Ta din C-vitamin!” Tyvärr, miljoner och åter miljoner människor är C-vitamin brist och har en svag immunitet. Den dåligt immunförsvar kan möjligen vara orsaken till UTI lidande kontrakterade blåsan infektion och kan möjligen vara orsaken kroppen botar infektionen. Vitamin C (även kallad askorbinsyra) har kanske den mest populära av alla vitaminer och deservingly så!

Kroppens Hela hälsa bestäms av kroppens immunförsvar. Därför är det extremt viktigt att få tillräckligt med C-vitamin varje dag. Om du lider av en urinvägsinfektion eller rök, bör du ta ca 100 mg / dag. Överväg kosttillskott eller frukt (notera: högt i socker). Om du bor i ett utvecklat land, har du ingen ursäkt för låga nivåer av vitamin C eftersom kosttillskott är överallt. Slutligen, kan C-vitamin också skapa en fientlig miljö för UTI genom att höja kroppens pH.

naturliga urinvägsinfektion avhjälpa – ph

Just nu är bakterier växer och multiplikation i din urinvägar och urinblåsa. Två saker måste hända för att bli av med de smittsamma bakterier. Ett. Bakterier måste dödas. 2. Bakterier måste spolas ur kroppen.

Hur är det möjligt att döda bakterier och skapar en fientlig miljö för bakterier att leva? Svaret ligger i att öka kroppens pH (sura nivåer) genom att äta sura livsmedel och drycker. Lägg märke till att C-vitamin kallas också askorbinsyra! Genom att äta rätt sorts mat, dricka rätt sorters juice och ta rätt typ av vitaminer du faktiskt kan bota din UTI med en naturlig urinvägsinfektion avhjälpa med din kropp pH och C-vitamin arbetar tillsammans.

Nyare forskning har upptäckt genom att konsumera sura livsmedel, spola urinvägarna, och balansera syrorna med en alkalisk substans, en UTI lider faktiskt kan naturligtvis bota sin urinvägsinfektion i timmar. Att lära sig om en mycket prisvärd, garanterat naturläkemedel (med sura livsmedel, vitamin C och en naturlig alkaliska) som botar urinvägsinfektioner i timmar … du kolla in vår hemsida idag!