passera njursten snabbt – lära sig att spola din njursten hemma

Miljontals människor söker på frasen “stenen passerar njure” och vill veta hur man spola sina njursten och smärta borta! Men varje dag tusentals läkare rekommenderar att dricka mycket vatten för sina hoppfulla njurstenspatienter. Tyvärr kommer inte alla njursten passerar med bara ett glas vatten.

Men många läkare rekommenderar nu något mer än vatten på grund av fantastisk ny forskning som visar hur naturliga syror som finns i många frukter och drycker långsamt kan upplösa kalciumbaserade njursten. Tillsammans med mycket vatten, kommer de flesta njursten passerar inom några dagar med hjälp av en enkel fysisk behandling.

varför du ska spola dina njursten hemma

Som du kanske vet, alla njursten är olika i storlek, form och sammansättning. De flesta njurstenar består av kalcium och är mindre än 5 mm i diameter. Dessa stenar kan oftast föras med mycket vatten och rätt kost. I de flesta fall kan dessa stenar passera i veckor ibland månader.

De övriga 20% av stenarna är gjorda av urinsyra, struvit, cystin, xantin eller silikat och kan vara mycket större än 5 mm. Eftersom alla stenar är olika, kommer många gånger vatten inte är tillräcklig för att passera njursten. I dessa fall kommer många läkare rekommenderar antingen medicinering behandling eller ibland kirurgi. Dessa förfaranden kan kostar tusentals dollar och kan kosta dig månader av smärta.

Men som njursten forskning har ökat under det senaste decenniet, är många läkare rekommenderar nu patienter att använda naturliga syror för att klara sina njursten.

den tidiga forskningen om sura naturläkemedel

Årtiondet var på 1950-talet och Dr Ludwig Blau hittat ett botemedel mot gikt. Dr Blau visade hur äter 6-8 körsbär kunde uppväga den smärta som orsakas av gikt (en smärtsam form av artrit). Läkaren upptäckte också något om urinsyra stenar syra njure också.

Dr Blau fann också att en dagligen av att äta ett halvt kilo körsbär per dag i 3-5 dagar kommer att hjälpa passera urinsyra baserade njursten. Många ifrågasatte denna upptäckt, men denna tidiga studie skulle driva många forskare att testa giltigheten av sura naturläkemedel.

Och som ni kanske gissat, fann forskarna också att sura lösningar kan upplösa kalciumbaserade njursten. Liksom kalcium bygga upp på din badkar, kan kalkavlagringar lösas genom att använda fosforsyra baserade rengöringsmedel. Och eftersom fosforsyra kan konsumeras, är det också används i många läskedrycker för citrus smak.

Med hjälp av denna kunskap, många hälso-läkare och vissa traditionella läkare rekommenderar att använda en enkel naturläkemedel som använder fosforsyra.

passera njursten 101

Att veta hur man passera en njure sten hemma tar lite vetenskap.

Den fosforsyra i många vanliga drycker kan bryta ner njursten i mindre stenar som kan passera smärtfritt. Den sjuke bör också vara tidskrävande vattenlöslig fiber som kommer att fungera som ett diuretikum för att spola mindre stenar.

Eftersom levern spelar ingen roll i syra bas reglering. Bokstavligen, alla syror kan få till njurarna utan filtrering. Den pH-förändring erhållet vid sur orsakar ökad sekretion vätejon i nephons i njuren.

Typiskt kommer njursten passerar på mindre än 24 timmar.

vara njursten fri i morgon

Vill du prova en Pass botemedel njursten som är 100% garanterat att det fungerar? Naturligtvis, eftersom en 100% nöjd garanti kan du prova botemedlet och se om det fungerar innan du ger upp några pengar!

Och detta är anledningen till Barton Publishing har sålt över 10.000 njure Rapporter sten avhjälpa med en 85% framgång. I själva verket, har 256 av de senaste 300 personer som har provat vårt botemedel rapport passerat sin njursten utan smärta. För att ladda ner rapporten i protokollet, besök vår Pass hemsida njursten.