skabb – den 7 Year Itch

Skabb är mer känd som “kliar” som är en mycket smittsam och gemensamma hudproblem som ser ut som ett utslag med kliande knölar och lektioner på det yttre lagret av skinn ytan. Denna kliar har en annan smeknamnet “de 7 år itch”, eftersom det har varit känt att pågå så länge som 7 år. Ju längre du har skabb ju längre det tar att bota skabb, så ska du titta in behandlingar så snart som möjligt för att stoppa angrepp.

Människor som är angripen av skabb kommer att känna extrem klåda som kommer att hända särskilt under kvällstimmarna under den tid då kvalster är mest aktiva. Skabb är små, åtta ben kvinnliga kvalster som borrar in i huden och mate och producera mer kvalster som producerar samma cykel om och om igen. De kvinnliga skabb kvalster kan lägga upp till tre ägg varje dag under perioden av hela deras livstid vilket är ungefär 2 månader lång. Äggen sedan kläcks till vuxna skabb inom de närmaste 12-14 dagarna, kan människor få skabb för första gången märker inte några symtom i 3-6 veckor. De första tecknen på skabb skulle bli fläckar av utslag, blåsor som lektioner och intensiv klåda eller kliar främst på kvällen timmar. Dessa är berätta tale tecken på att en person är smittad med skabb kvalster, kan du förtydliga också klåda mer som nålstick typ kliar.

Skabb är oftast överförs genom person till person hud-till-hudkontakt mellan människor som är sexuella partners, medlemmar hourehold, roomates, eller människor inom nära stallar. Mestadels skabb smittar genom saker som involverar sexuell aktivitet, delade sängar, delade kläder, handdukar och andra personliga saker. Uppgifter tyder på att skabb kvalster även vara mer aktiv eller sannolikt kommer att sändas på grund under kalla tider folk är inomhus och mer benägna att sprida den.

Skabb kan överföras till någon, inklusive personer som är mycket rent och har stor personlig hygien, är skabb inte biast på något sätt. Barn och unga vuxna kommer att ha de värsta skabb hudreaktioner på grund av hudtyper. Skabb widepread i länder som har stora befolkningar och är begränsade till hälsofördelar eller anläggningar.

Du kommer att märka skabb från små röda utslag stötar och intensiv klåda. Några fall av skabb är så extrem att huden börjar skorpa, är vet detta som Crusted eller norsk skabb, och är en mer komplicerad typ av smittsamma skabb som kan ha upp till miljontals kvalster. Denna typ av skabb är mycket ovanligt eftersom det tenderar att hända med människor med comprimised immunförsvar så om det med människor med allvarliga sjukdomar eller ålderdom. Skabb kvalster likes ställen på huden med hudveck eller massor av friktion och värme, ger detta den perfekta gömställen och villkor för skabb att vistas. Typiskt i ansiktet och huvudet inte påverkas av ett fall av skabb, men i vissa fall detta händer.

Skabb oftast diagnostiseras när en läkare tar en liten skrapning av huden från områden du eller han tror är smittade, är dessa prover sedan diagnostiserades under ett mikroskop för tecken av skabb kvalster. Du sannolikt kommer att veta innan läkaren gör att du har skabb, kan nålstick typ klåda och utslag i samband med skabb bli en ganska enkel ledtråd. Skabb håla även i din hud och lämnar spårmärken bakom som kan se identisk med efter graviditet hudbristningar.

behandlingar

Skabb vanligtvis behandlas genom tillämpningar av bekämpningsmedel krämer som innehåller permetrin, kan dessa krämer inte ens användas av barn eller gravida kvinnor. De krämer är uppenbart farliga och många källor har citerat de har visat sig öka sannolikheten av leukemi och neurologiska sjukdomar. Folk har börjat inse farorna med att behandla sina skabb med Permetrin krämer, och nu de använder naturliga botemedel som behandlar dem snabbare och säkrare. Du kommer fortfarande att behöva behandla alla i hushållet samtidigt för att förhindra skabb angrepp. Du kommer att tacka dig själv senare för att bota dina skabb naturligt snarare än att använda bekämpningsmedel eller bekämpningsmedel.