vilken mängd Kangen vatten maskiner är mest lämplig för dig

Du har förmodligen sett webbsidor som annonserar en produkt som kallas Kangen vatten maskiner och nu vill veta vad det är och hur det kan gynna dig. När du tänker på olika typer av vatten, det i allmänhet kan få folk att tänka antingen mousserande eller stilla. Vad du kanske inte känner till är hur de mindre kända sorter gör en skillnad för ditt system och inte nödvändigtvis bara genom att dricka det.

Inledningsvis, fungerar maskinen som en vanlig filtreringssystem, ta bort föroreningar och lämnar in de hälsosamma mineraler. Men vad gör skillnaden är säkerligen nästa process med elektrolys plattor.

Dessa plattor bryta upp vattenmolekyler till positiva och negativa joner. Olika typer kommer att ha en större mängd av detta platina och titanplattor legering och den större ytarean är oftast mer fördelaktig. Andra saker att tänka på när man köper en modell är sammansättningen av plattorna, oxidation minska potentiella eller ORP, plattan storlek, pH, wattal, flöde och bekvämlighet.

Billigare modeller kommer ofta bara producera alkaliskt vatten och regelbunden filtrerat vatten. Det är viktigt att hålla normal filtrerat vatten, speciellt om du förbereder formel för ett barn eller på lindring medicinering. Efter att ha tagit medicin, måste du vänta mellan 30 och 45 minuter innan du går tillbaka till en högre alkalisk nivå. Om du är osäker, kontakta läkare.

Enkelheten bestäms ofta genom personliga situation. Om du är singel eller ett par, sedan en lätt modell kan vara mer användbart. Det är värt att kolla på en webbsida för att se vilken design kommer med fullt utbud av vatten funktioner. Till exempel kan de högre sura funktioner användas som en hud toner, som den mest robusta alkaliskt vatten kan du rengöra rå mat som producerar.

En kompakt modell är också användbart, speciellt de mindre, mer transportabla versioner. Det finns några som kan byggas in köksbänkar, med en väggmonterad LCD-skärmen. Detta är ofta mer praktiskt för dem som har ett mindre kök. Större, mer hållbara enheter är perfekt för tunga användningsområden, liksom för en familj eller en icke kommersiell vårdhem. Vissa enheter skapades för duschar, att skapa motsvarigheten till en varm källa i din dusch.

Det är viktigt att hålla underhållet av din modell. Du bör sätta en rengöring patron varje halvår och titta på plåtarna för varje mineral bygga upp. Olika modeller har olika garantier, mellan tre och fem år, ett fåtal med pengarna-tillbaka-garanti i fall du är missnöjd. Flera Kangen vatten maskiner säljs under MLM system så att du kommer att hitta ett brett utbud av webbplatser som säljer denna produkt. Det är värt att titta runt för att få det billigaste priset och överväga praktiska demonstrationsvideor som visar dig hur du får det bästa av det.