den enkla snarkning stöd som fungerar

Jag vill prata med dig om det enkla snarkning stöd som fungerar för nästan alla som försöker det. Jag säger att detta fungerar för nästan alla eftersom det alltid kommer att finnas ett fåtal som har ett problem. En mycket liten andel av människor som faktiskt snarkar har ett verkligt problem med vävnad i halsen och dessa människor kan bara komma runt det med kirurgi. De allra flesta människor är inte i detta läge (oavsett hur illa du tror att din snarkning är), så du bör inte ha ett problem med denna typ av stöd. Jag kommer att introducera dig till den bästa enkla snarkning stöd.

Det första du måste förstå om det här problemet är att fysiken bakom det. Jag vet att du tror att detta är ett problem med biologin, men det är förvånansvärt en fysik fråga. Om du kan minnas tillbaka till high school fysik klass, skulle du ha återkallade något som kallas resonans. Detta skulle ha lärt dig som två frekvenser som har samma frekvens och amplitud kommer att bli en enda frekvens på två gånger amplituden. I lätt att förstå termer, det betyder bara att en sådan vibration uppstår som leder till ännu mer våldsamma vibrationer.

Den enkla snarkning stöd kan stoppa resonans som uppstår i halsen medan du sover. Det är känt som en snarkning hakrem och det är utformat för att hålla din käke upp medan du sover. När din käke är en upprätt och stängt läge, kommer halsen expandera vilket gör processen eller resonans omöjlig.