förångning hjälper sluta röka

Tänk dig en rökare som kan förånga tobak via Vaporizer istället för att röka det, utan någon synlig tjära och liten eller ingen kolmonoxid. Vaporization ger den rena smaken och aktiva substansen i tobak utan den extra cancerframkallande som skapats genom att bränna den.

Vapir förångare är en av de mest effektiva enheter som finns idag på marknaden. De producerade ångor är av orenheter och innehåller smaksatt och aromatiska växtämnen. Ångorna produceras vid en viss temperatur, som inte låter växtsubstans bli bränd. När tobak röks, är själva anläggningen brann. Denna förbränning frigör cancerframkallande och andra giftiga ämnen, såsom tjära och kolmonoxid. Däremot när tobak förångas, frigörs endast dess aktivt element – nikotin – i form av en inhalerbar aerosol. Förångning involverar inte förbränning eller överdriven förkolning som är fallet med rökning. Processen för förångning är minst skadliga för luftvägarna och inte förstör de väsentliga delar av växterna.

Stora sorter av växtbaserade förångare är tillgängliga för att tillgodose dina specifika behov och förväntningar av en Vaporizer att optimera din upplevelse. Processen för förångning eller förflyktigande släpper de väsentliga, aktiva delar av ett ämne utan någon förbränning. Vaporization använder en avancerad konvektion teknik som släpper lagom värme och luft för att fullgöra de vitala delarna, men inte tillräckligt med värme och luft för materialet att förbränna. Avancerad mikrochip teknik garanterar en exakt temperatur för att eliminera överhettning eller bränna växten ämnet. Detta utrotar många av de skadliga biprodukter från förbränning i de flesta av de billiga förångare.

Topprankade förångare ger ingen rök, liten eller ingen tjära och andra giftiga ämnen. Till skillnad från förbränningen, inte inducerar förångning inte väsentlig denaturering av ämnet. När ett ämne är “denaturerad”, dess kemiska sammansättning kommer att förändras. Till exempel, när katalyseras av en låga, är nya föreningar då skapas som var ursprungligen inte inom själva anläggningen.

En av de största tillgångarna i förångning teknik är att den bärbara förångare och handsfree förångare och alla andra Förångare inte väsentligen förändrar de föreningar som förångas och skapar inte några element som inte ursprungligen fanns i källmaterialet.