hur effektiva växtbaserade kolon rengöra

Alla gör det i dessa dagar, det växtbaserade kolon rengöra eller någon form av kolon rengöra. Verkar vi är en nation av människor med slemhinnor ridit, parasit angripna, täckta plack tarmar och naturlig hälsa utövare kommer inte att vila förrän vi har alla varit ordentligt rengjord. Och det är inte bara anal-y … ER uh årligen, men vissa föreslår även vi dricka något slags hopkok dagligen bara för att hålla dessa spolas rör och toxin fri. Det gör en viss känsla av att de som lider av kronisk förstoppning behöver en bra rengöring. Och jag vet inte om de är sanna, men många webbplatser skryta 40 pounds av giftigt skit tas bort från några kända döda människor som John Wayne och Elvis Presley. Nu, inte bli arg på mig för att säga något så slipprig mot dessa två konungar, rapporterar jag precis vad jag läste.

Så bara för argument skull, låt oss säga att vi kommer att göra en av dessa saker. Vanligtvis måste du dricka grejer eller ta tabletterna under minst en månad för att få det riktigt glänsande. Vissa människor är så överbelastade och igensatt de kan behöva längre. Uppenbarligen vet du när den fungerar och alla grejer som kommer ut gör att du vill kräkas. Då tydligen dina kinder kommer att blomma, ögon glittrar och du kommer att ha en euforisk uppvaknande. Okej, kanske du kommer bara sluta med förstoppning och din hud kommer att klara upp. Men vi leds att tro något magiskt faktiskt kommer att hända inom dig och alla dina värk och smärta och även din svärmor kommer att försvinna.

Verkar för bra för att vara sant. Men låt inte mig hindra dig. Här är några av grunderna du behöver veta:

Herbal kolon rensningen använder oftast psyllium, vilket är en fiber allmänt tas i tablettform eller kapselform för att skrapa igenom gunk. Studier tyder mest vuxna amerikaner håller ca 8 måltider i sina tarmar regelbundet medan någon som tar extra fiber för rengöring håller bara ca tre måltider. Bara detta borde göra som du vill bli av med en del av det.

En typisk ört kolon rengöra kommer att ha följande standardkomponenter: fasta på vatten, juice eller grönsaksjuice, probiotika, psyllium skal, bentonitlera och salt vatten. Ja, det är ungefär det. Nu finns alla typer av växtbaserade kolon rengöra kit ute på marknaden, men om du verkligen studerar de ingredienser som de innehåller dessa element. Så kolla priset, recensioner konsument, bloggar och din lokala hälsokostaffär för att få en uppfattning om vilken produkt som är rätt för dig,

Vem vet, kan vi lösa världens problem om vi alla blivit av med vår giftiga uppbyggd. Kanske kan vi till och med avsluta krig, eliminera vägilska och hatiska postanställda om vi alla fick en ört kolon rengöra.