hyperaktiva chatterbox – hur en lärare känner igen symptomen på ADHD hos barn problem

När du undervisar klassrum av barn genom åren, kan det bli lätt att känna igen ADHD barn symptom. När jag talar på skolor jag alltid bjuda in en lärare som har erfarenhet av att hantera ADHD-barn att dela sina tips. Här är en lärarens återkoppling på erkännande besvärande symtom. Om ditt barn har ADHD, kan du hjälpa ditt barn att hantera de problem genom att ändra ditt barns miljö och lägga homeopatiska medel för att förebygga, bota, återställa och kontrollera skick.

en 3rd grade lärarens erfarenhet …

Jag har haft flera situationer som jag har lagt märke till symptomen för ADHD i barn problem som ett resultat av att se och interagera med mina elever under läsåret. Förmodligen den mest kända symptom på någon typ av ADHD är hyperaktivitet, barnet kan inte sitta stilla eller ständigt nervösa eller flytta runt. Detta är en av de paraply symtom på ADHD, men det finns många andra specifika symptom som barn kan visa.

Jag har haft erfarenhet med symtom på ADHD i barn problem som ett resultat av daglig interaktion med dessa barn i klassrummet. Individuellt, orsakar många av symtomen inte problem, men när de är tillsammans med andra, gör det du tror att ADHD kan vara på jobbet.

Några av symptomen av den hyperaktiva / impulsiv typ av ADHD inkluderar nonstop prat, alltid rör eller fidgeting, och har svårt att arbeta på lugna aktiviteter. När jag märker dessa symtom, är min första tanke att barnet är helt enkelt rastlös. Men om extrem rastlöshet fortsätter, börjar jag titta ut för andra symptom.

Jag jobbade med en elev jag ringer Justin, till exempel, som hade dessa symptom på extrem rastlöshet. Jag skulle korrigera hans beteende som jag behövde, men jag började märka några andra saker som fick mig att tänka på vanliga symtom ADHD barn. Justin hade en tendens, till exempel, vara mycket otålig. Trots att han hade problem att arbeta på lugna aktiviteter, han gillar inte att vänta på instruktioner innan du påbörjar en uppgift. Justin också inte tänka på konsekvenserna av sina handlingar. Även om han visste att han behövde stanna i sin stol under vissa aktiviteter, skulle han gå upp och gå runt i klassrummet, inte tänka på att få i trubbel som följd.

Justin var väldigt känslomässigt. När han fick i trubbel, blev han mycket upprörd och arg, även kasta ett utbrott om han inte får hans väg.

En annan student hade jag arbetat med, vem jag ringer Caitlyn, hade också symptom på extrem rastlöshet. Dock ingår hennes andra symptom saker som att inte kunna vänta på sin tur i spel, avbryta samtal, avbryta klassens aktiviteter, och blurting ut kommentarer på olämpliga tider. Hon var alltid en pratkvarn, men några av hennes avbrott nästan verkade som om hon inte kunde behärska sig och helt enkelt var tvungen att prata.

Om du börjar märka symptom på ADHD hos barn, det finns saker du kan göra för att hjälpa. En nyckel är att lära sig att prata med barnet på det sätt som barn lär sig bäst. Justin skulle kunna göra grundläggande klassrummet uppgifter, men jag var tvungen att ge honom saker att göra en i taget. Om han hade mer än en sak att fokusera på vid en tid, blev han mycket distraherad. Ett annat sätt att hjälpa är att sätta upp tydliga konsekvenser för särskilda åtgärder och hålla sig till dem. Slutligen, det finns homeopatiska medel som kan hjälpa ditt barn. Många läkare driva konstgjorda mediciner när symtom på ADHD i barn uppstår, men homeopatiska medel kan vara en bättre lösning.

Så det är några tips på att känna igen symtomen ADHD barn och hantera situationen. Du måste göra vad som är bäst för ditt barn. Det första steget är att erkänna de ADHD barn symptom, som de som visas av Caitlyn och Justin, och sedan arbeta med ditt barn för att se till att han eller hon kan vara glad, frisk och framgångsrik. Det finns en trend bort från att behandla barn med läkemedel som bär en hel del negativ overhead. Terapeuter har framgång lägger en mild homeopatiskt medel till ett ADHD barns kost för att hjälpa honom att kontrollera hans mindre önskvärda symtom ADHD barn. Ditt barn kan dra nytta av samma åtgärder.