hypnos nedladdningar erbjuda ett botemedel för ångest

Ångest är en inlärd reaktion, och som sådan kan vara “un-lärt”. Symtomen vid ångest är verkligen mycket fysiskt, men orsakerna är i allmänhet psykiskt. De är resultatet av ledningarna i kretsarna i ditt sinne och på något sätt, på något sätt, har en del kablar korsade blivit. Det är faktiskt väldigt enkelt för att detta ska ske, och därför är det inte förvånande att så många människor dessa dagar lider av ångest, bli det social ångest, panikattacker eller stress i allmänhet.

Den mänskliga hjärnan är ett fantastiskt konstverk. Det är som det mest komplicerade målning och ibland vad man ser på ytan är väldigt annorlunda från vad du kan se när du tar en närmare titt. Om du skulle titta på en oljemålning av Charles Becker du kan mycket väl se en silver bägare, fylld med saftiga frukter som är så klart för dig att du vill nå ut och beröra dem. Du kan också se en återspegling av frukten i att silver bägare. Allt detta syns väldigt tydligt … och ändå finns det inget sådant som silverfärg. Detta är en illusion som skapas av konstnären, och effekten är mycket verklig, mycket sant.

Våra sinnen kan arbeta på ett liknande sätt. Vi kan vara medvetna om något på ytan av våra sinnen, och det tar all vår uppmärksamhet och fokus, men tills vi ser djupare, vi vet inte vad som har skapat den helhetsbild som vi ser. I själva verket gör vi verkligen se bilder. När rädd för något som vi har möjlighet att köra hela filmer i vårt sinne, inte bara en förmåga att skapa stillbilder. Som vi fokusera på de “saker” som är på ytan, är vi allt längre distraheras bort från vad som händer på undersidan.

Och ångesten kommer inifrån. Ja, kommer det att finnas en extern trigger, det är bara en trigger på grund av ett mönster match med något i ditt inre sinne, något som till och med kan vara i den dunkla och avlägsna förflutna eller gömda i ditt undermedvetna. När Charles Becker målar sitt silver bägare blandar han samman en mängd olika färger för att skapa denna effekt. Våra sinnen mix och blandning information och uppfattningar som en vanlig dag till dag arbete.

Låt oss ta ett enkelt exempel. Som barn lärde att en dörr var en dörr. Vid första du trodde att dörren som var som pekade på en dörr, och sedan detta mönster generaliseras till att omfatta alla dörrar. Varje gång du stöter på en annan dörr ditt undermedvetna varnar dig (på en bråkdels sekund) till det faktum att detta är en dörr. Ett mönster matchning hittas.

Detta är gott och väl. Men låt oss nu säga att du blev biten av en hund. Nu den information som lagras är ett mönster som går i linje med “hund = bli biten = som gör ont – jag vill inte bli sårad igen”, i detta fall ditt undermedvetna sätts i högsta beredskap för att skydda dig från att bli sårad. Du kanske medvetet tror att du vet att alla hundar inte biter, att det var just det en hund … men ditt undermedvetna kan fortfarande vara i högsta beredskap, och när en hund uppfattas en adrenalinkick är erfaren, ångest följer .

I ett sådant enkelt fall, kan du ansluta medvetet källan till ångest som du upplever och vettigt av det. Men ofta finns det en myriad av mönster matcher som kommer tillsammans och då kan det vara mycket svårt att haka dessa trassliga sladdar, precis som det är svårt att se hur Charles Becker blandar olika färger för att skapa effekten av silverfärg.

Hypnos är i sig ett tillstånd av avslappning, och lära sig att använda denna naturliga konst, du lär dig att slappna av när du vill eller när du behöver. Med hypnos du kan lära dig att ändra tillstånd på ett ögonblick. Detta är inte det enda sättet på vilket hypnos kan hjälpa. Hypnos ger tillgång till ditt undermedvetna, kan du se under ytan, och så att du sedan kan räta upp dessa kablar och anslut dem på ett mer överskådligt sätt. Det är som att ta ett förstoringsglas till Charle s Beckers silverbägaren och se varje enskild komponent färg.

Hypnos nedladdningar kan användas för att omskola ditt undermedvetna förväntningar, reaktioner och beteenden. Du kan lära dig att hantera situationer och triggers i nya och mer bekvämt sätt. Bara genom att lyssna till och följa förslagen på hypnos nedladdningar kan du lära dig att sluta oroa, kan du omskola din hjärna att sluta tänka på vad andra människor kanske tror, ??övervinna din blyghet och känner dig bekväm i din egen hud oavsett var du befinner dig, vem du är med eller vad du gör. Det finns ingen anledning att känna sig generad, att rodna eller att ha svettiga handflator. Oavsett ångesten är som du upplever, vad det är som du har hittills funnit stressigt, kan du lära dig att hantera på ett annat sätt.

Hypnos nedladdningar kan ge dig en verktygslåda av mentala färdigheter som du kan använda för att behandla din ångest, för att visa dig hur att tänka annorlunda. Du kan verkligen lära dig att se världen i ett nytt ljus, för att titta på situationer på ett annorlunda sätt, att ta kontroll över dina tankar, och därför, dina känslor och slutligen övervinna din ångest naturligt, enkelt och snabbt. Med denna grundläggande struktur du kan hitta din egen unika sätt att tillämpa dessa mentala färdigheter och finjustera dem för att passa dina egna behov.

Roseanna Leaton, specialist på hypnos nedladdningar för hälsa och välbefinnande.