magick för självläkning

Magick för självläkning gör gott bruk av tekniken med kreativ visualisering. Detta är en typ av själv-hypnos. Dock är allt liv självhypnos. Du är den som hypnotiserade själv att tro att du är sjuk. Du kan också hypnotisera dig själv att tro att du är bra. Naturligtvis kommer du att vara tveksam och osäker i början. Men om du har ens en liten bit av tron ??på idén att du kan läka dig själv, som är tillräcklig för att få det att hända. Ju mer innerlig din tro, kommer det snabbare och mer imponerande slutresultatet bli. Kreativ visualisering är samma sak som bön förutom att den inte är riktad till en gudom. Om du redan är van vid att be till en gud då definitivt fortsätta att göra det. Att lära magick innebär att använda många typer av kreativ visualisering metoder, varav två kommer att beskrivas här.

Affirmationer är positiva och upplyftande uttalanden som kan talas högt, skanderade, tänkte i ditt sinne, eller nedskrivna. Apropå dem högt är det mest effektiva, men inte alla känner sig bekväm att göra detta, så gör det bara så det är mest naturligt för dig. Du kan säga “jag är så glad nu när jag är frisk igen! Jag kan göra alla saker jag vill ha! “Eller vad som helst. Använd ord som är naturligt för dig, men håll det i presens. Medan du säger eller tänker eller skriva formeln, visualisera i era sinnen ‘ögon hur frisk och lycklig du är nu! En annan teknik för att lära sig magi använder en skattkarta, som är ett collage av fotografier eller ritningar som visar vad du önskar, i det här fallet hälsa. Du kan göra ett collage av friska, glada människor eller (ännu bättre) bilder av dig själv från en tidigare tidpunkt då du var frisk och lycklig. Tanken är att undersöka de visuella bilder och trolla fram en känsla av bilden besannas i ditt liv. Med både affirmationer och skattkartor det viktiga är att känna sig själv att vara frisk (dvs inte bara göra saken utantill). Var i en lycklig och glad stämning. Förlora dig i drömmar. Försök att göra en anslutning med en intensiv längtan i ditt hjärta.

När du gör magick för självläkning, bör du göra kreativ visualisering för tio eller femton minuter när du vaknar på morgonen, och även innan du går att sova på natten. Den är idealisk för att visualisera som du hoppar av för att sova. Vid första du kanske finna detta svårt eftersom den typ av uppmärksamhet som krävs för att släppa iväg till sömn (överlämnande) är motsatsen till den typ av uppmärksamhet som krävs för att hålla en bild i åtanke (betydelse). Tricket är att känna lust för hälsan snarare än den mentala bilden, och ta den med dig in i drömmen staten snarare än tanken. Du kan också visualisera din önskan besannas under loppet av dagen. Detta liknar dagdrömmeri, men görs i presens snarare än framtiden. “Jag är så frisk NU!” När som helst du fånga dig själv dagdrömma, bara slå till kreativ visualisering. Du måste känna som glad i din kreativ visualisering som du skulle känna dig om du var helt frisk igen. Det är känslan av glädje som du försöker fånga. Det banar väg för din önskan att gå i uppfyllelse genom att radera din självömkan (vilket är vad du fånga i normal dagdrömmer).