naturläkemedel för ångest

För att välja den naturliga botemedel för ångest som är bäst för dig, är det viktigt att utbilda dig själv om de tillgängliga alternativen. Dussintals naturliga örter, vitaminer, mineraler och aminosyror marknadsförs som naturliga ångest botemedel, men många av dessa produkter förblir obevisade. Några naturliga botemedel för ångest, har dock visat sig effektivt lindra ångest. När du söker efter en naturlig ångest botemedel, fokusera på produkter backas upp av solid klinisk forskning, eftersom beprövade naturläkemedel för ångest är mer benägna att ge positiva resultat.

Valeriana extrakt är en ört visat sig lindra ångest i många vetenskapliga studier. När det tas i doser om 50-500 mg, kan Valerian extrakt hjälpa dig att känna dig mer avslappnad och mindre orolig. Det fungerar oftast snabbt efter ca 30 minuter, och till skillnad från anti-ångest droger, är Valeriana inte beroendeframkallande. Högkvalitativa naturliga ångest rättsmedel innehåller Valerian extrakt som är standardiserad för att innehålla minst 0,8% av valerenic syra, den aktiva beståndsdelen.

Forskning tyder på att Passion Flower också kan bidra till att lugna nerverna och minska oro. Leta efter en naturlig ångest rättsmedel som ger minst ett par hundra milligram Passion Flower extrakt. Forskarna tror att en förening som kallas vitexin ansvarar för Passion Flower är avslappnande effekter, så extrakt med minst 3-4% vitexin är mest effektiva.

L-Theanin, en aminosyra ur grönt te, är en tredje naturlig botemedel mot ångest med en uttalad anti-ångest effekt. Faktum är att många människor rapporterar att L-Theanin fungerar lika bra som ångestdämpande läkemedel när det tas i doser om 100-300mg. Vissa produkter som marknadsförs som “L-Theanin” innehåller faktiskt mycket lite ren L-Theanin, och därmed inte är effektiva. Av denna anledning bör du se till att använda ett naturligt botemedel mot ångest med SunTheanine ®, en 99% ren form av L-Theanin.

Sammanfattningsvis, de bästa naturliga botemedel för ångest är de som innehåller beprövade ingredienser i rätt doser och potenser. För effektiv ångest lättnad, rekommenderar vi Seredyn, ett tillägg som kombinerar de beprövade doser av Valerian extrakt, Passion Flower extrakt, och SunTheanine ®. Klicka här för att läsa mer om Seredyn och hur dess naturliga ingredienser kan bidra till att lugna nerverna och lindra dina bekymmer.