naturlig behandling för hemorrojder – enkel lättnad utan kirurgi

Högar bildas när blodet i venerna runt anus inte flödar ordentligt. Detta är ibland orsakas av alltför ansträngande när du besöker toaletten eller förstoppning. Graviditet kan också orsaka pålar, eftersom de hormoner som utsöndras vid denna tidpunkt kan försvaga väggarna i venerna, plus det finns också mer blod än normalt i omlopp just nu. Det är också tänkt att tunga lyft kan bidra till högar.

Om du redan har provat den ändlösa rundor av över disk krämer och mediciner, kommer du att förstå redan att dessa inte, och kan inte, bota sjukdomen helt. Det enda sättet att bli botad är att använda naturlig behandling av pålar.

En bra utgångspunkt är att titta på sätt att garantera att tarmarna fungerar som de ska. Äta massor av fiberrik mat kan hjälpa till. Katrinplommon är en välkänd naturlig behandling av pålar så titta på bland annat dessa i din kost. Dessutom, de flesta andra färska frukter och grönsaker innehåller fibrer och du bör titta mot att äta minst fem portioner om dagen. Bönor, baljväxter och kli är också bra fiber-leverantörer.

Tillsammans med fiber, hålla avföringen mjuk genom att se till att du har en adekvat vätskeintag. Du bör dricka minst 2 liter vätska om dagen, och det är en bra idé att hålla ditt koffeinintag lite som detta kan leda till uttorkning. Fruktjuice är mycket användbart, eftersom de kan fungera som naturliga laxermedel.

Med regelbunden motion kan stimulera tarmen till handling och inte underskatta detta som en bra naturlig behandling av pålar. Det är ett välkänt faktum att de flesta människor med friska tarmar känner behov av att ha en avföring när de har fått upp på morgonen och började flytta runt. Motion behöver inte vara kraftig, även en liten promenad är bättre än ingenting.

Mycket ofta, ju längre du lever med pålar, blir desto allvarligare tillstånd. Om du vill undvika smärtsamma operationer som ofta är lite mer än en tillfällig åtgärd, måste du noga överväga dina alternativ. Om du är beredd att göra några enkla och enkla livsstilsförändringar, kan du eliminera orsaken till dina högar vilket innebär att du kan uppnå varaktig frihet.